Hoe U Uw Telefoonsaldo Thuis Kunt Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoonsaldo Thuis Kunt Controleren
Hoe U Uw Telefoonsaldo Thuis Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Telefoonsaldo Thuis Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Telefoonsaldo Thuis Kunt Controleren
Video: How to: meldingen aanpassen op de smartphone 2024, Mei
Anonim

In de context van de totale verspreiding van mobiele communicatie zijn vaste huistelefoons op de achtergrond geraakt. De nieuwe generatie begrijpt zelfs niet altijd de essentie van Stirlitz' tegenslagen, waarvan veel van de problemen in één keer zouden worden opgelost met één telefoontje. Desalniettemin heeft de meerderheid van de bevolking geen haast om de gewone huistelefoons, soms geërfd van hun ouders, op te geven.

Hoe u uw telefoonsaldo thuis kunt controleren
Hoe u uw telefoonsaldo thuis kunt controleren

instructies:

Stap 1

Bezoek het dichtstbijzijnde postkantoor met een telefonisch callcenter. U kunt daar het saldo van uw huistelefoon opvragen met behulp van de terminals die in de bezoekershal zijn geïnstalleerd. Sommige postkantoren die niet zijn uitgerust met telefooncellen hebben ook dergelijke terminals, zoals in veel telefooncellen die niet gecombineerd zijn met een postkantoor. Voer uw telefoonnummer in vanaf het toetsenbord en de terminal zal, na nadenken, op het scherm het bedrag van de uitgaven voor de afgelopen maand en het bedrag dat u moet betalen, weergeven. Dergelijke informatie zal afzonderlijk worden gepresenteerd voor stads- en intercity-telefoondiensten.

Stap 2

Bezoek uw regionale of stadstelefooncentrale - daar kunt u van de operator niet alleen het saldo opvragen, maar ook om een gedetailleerde afdruk van inkomende en uitgaande telefoongesprekken van uw nummer vragen.

Stap 3

Bel de ondersteuningsdienst of de informatiedienst van de telecomoperator met wie u een overeenkomst hebt gesloten voor het leveren van stads- en interlokale telefoondiensten. De dienstdoende telefoniste geeft u informatie over het saldo van uw telefoonrekening. Houd er rekening mee dat de operator u, naast het telefoonnummer, kan vragen om het contractnummer of de voor- en achternaam van de persoon die dit contract is aangegaan.

Stap 4

Stuur een sms-bericht naar het verkorte nummer dat door uw operator is toegewezen om abonnees te informeren over de saldi op hun rekeningen. Deze dienst is meestal gratis, maar wordt nog niet door alle vaste exploitanten aangeboden. Op de website van de operator of door de technische ondersteuning te bellen, moet u het formaat van een dergelijk sms-bericht verduidelijken. Het moet het vaste telefoonnummer en de codeaanduiding bevatten van de informatie die u wilt ontvangen. Zo kunt u zowel het totale saldo van alle diensten als de afzonderlijke bedragen voor stads-, intercity- en internetcommunicatie achterhalen.

Stap 5

Gebruik het persoonlijke account van de abonnee als uw vaste operator een dergelijke dienst aanbiedt. Nadat u bent ingelogd op de statistiekenserver van de operator, vindt u in het privégedeelte gedetailleerde informatie over het bedrag van de uitgaven per maand en het saldo van het saldo afzonderlijk voor stads-, intercity- en internetcommunicatie.

Aanbevolen: