Nokia Op Stand-by Zetten

Inhoudsopgave:

Nokia Op Stand-by Zetten
Nokia Op Stand-by Zetten
Anonim

Een mobiele telefoon van elke fabrikant, inclusief Nokia, kan, als deze is ingeschakeld, in de gespreks- of stand-bymodus staan. Om het op stand-by te zetten, hoeft u het alleen maar aan te zetten of alle lopende gesprekken te beëindigen. Voor de meeste Nokia-modellen is de eindelijnstoets de toets wanneer u naar de stand-bymodus gaat.

Nokia op stand-by zetten
Nokia op stand-by zetten

instructies:

Stap 1

Houd de verbreektoets ingedrukt (de tweede van boven in het rechtergedeelte van het toetsenbord, met de afbeelding van een rode telefoonhoorn) totdat het display oplicht als uw telefoon is uitgeschakeld. Als het apparaat ontladen of defect is, zal er geen reactie van zijn kant op deze actie zijn. Met een lege batterij moet u de telefoon op een stopcontact aansluiten en even wachten tot er zich in ieder geval een beetje elektriciteit heeft opgehoopt, en dan de handeling herhalen. Als de telefoon defect is, laat hem dan repareren.

Stap 2

Als uw Nokia-telefoon wordt afgesloten omdat de batterij helemaal leeg is en de telefoon wordt opgeladen, kan er alleen een indicator op het scherm verschijnen om aan te geven dat de telefoon wordt opgeladen. Druk nogmaals op de verbreektoets en houd deze een paar seconden ingedrukt totdat de indicator verdwijnt. Houd vervolgens opnieuw ingedrukt totdat het display oplicht.

Stap 3

Voer de pincode in op verzoek van het apparaat en druk op de selectiebevestigingstoets - linksboven. Als de pincode correct is, verschijnt op het scherm een melding dat de code is geaccepteerd, daarna de Nokia screensaver, waarna de telefoon aan gaat en in de standby-modus gaat werken. Als u de PIN-codebeveiliging hebt verlaten of deze niet in eerste instantie is geïnstalleerd, wordt de telefoon onmiddellijk ingeschakeld.

Stap 4

Beëindig alle lopende gesprekken om over te schakelen van de gespreksmodus naar de stand-bymodus. Om dit te doen, drukt u op de verbreektoets die is gemarkeerd met een rode buis en zich bevindt in de rechterbovenhoek van het toetsenbord. Als je meerdere gesprekken op je werk hebt, beëindig dan niet alleen de huidige, maar ook alle gesprekken die in de wacht staan met de verbreektoets. Daarna gaat de telefoon in de stand-bymodus en kunt u de oproep ontvangen als iemand uw nummer kiest, de gewenste abonnee belt of extra opties gebruikt: sms verzenden of ontvangen (hun telefoon wordt ook ontvangen in gespreksmodus), gebruik de ingebouwde radio, maak een snapshot of video, gebruik de organizer, telefoonboek, verschillende applicaties, games, enz.

Aanbevolen: