Hoe Maak Je Een Foto Voor Nieuwjaar

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Foto Voor Nieuwjaar
Hoe Maak Je Een Foto Voor Nieuwjaar

Video: Hoe Maak Je Een Foto Voor Nieuwjaar

Video: Hoe Maak Je Een Foto Voor Nieuwjaar
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

De vriendelijkste en meest geliefde vakantie nadert - Nieuwjaar. Op dit moment is alles om ons heen verzadigd met geloof in wonderen, in het mooie, in het goede. Ik zou zo'n geweldige sfeer willen delen met familie en vrienden en er een plezier van maken - om cadeaus te geven. Een van deze originele en goedkope cadeaus kan een nieuwjaarsfoto zijn in een mooie handgemaakte lijst.

Hoe maak je een foto voor Nieuwjaar
Hoe maak je een foto voor Nieuwjaar

Het is nodig

  • - gips;
  • - acrylverf;
  • - nieuwjaarsdecoratie;
  • - lijm;
  • - een computerprogramma voor het ontwerpen van frames.

instructies:

Stap 1

U kunt dus op drie manieren gaan: koop een speciale set voor creativiteit, gebruik internet en download uw favoriete nieuwjaarsfotolijst of versier een eenvoudige, onopvallende lijst op feestelijke wijze.

Stap 2

Om een gipsen fotolijst voor het nieuwjaarsthema te maken, koop je een kant-en-klare set voor creativiteit - een bas-reliëf. Het wordt in de regel verkocht in kinder- of boekwinkels op speciale afdelingen. Verdun het gips in de vereiste verhouding, giet het mengsel in de mal en wacht tot het bas-reliëf volledig droog is, verwijder dan de gipsbasis. Als dit een geschenk voor grootouders is, vertrouw dan het kind toe om het frame te schilderen. Kies je favoriete foto met hem en plaats deze voorzichtig in het afgewerkte frame.

Stap 3

U kunt ook elke foto voor Nieuwjaar maken met behulp van een computer. Om dit te doen, gaat u naar speciale sites die aanbieden om vakantieframes te downloaden en vervolgens, volgens hun aanbevelingen, een van de foto's naar wens te rangschikken. Op deze manier kun je niet alleen elke foto versieren en transformeren, maar ook een heel nieuwjaarsalbum maken, met de meest memorabele en favoriete foto's van de nieuwjaarsvakanties en feestdagen.

Hoe maak je een foto voor Nieuwjaar
Hoe maak je een foto voor Nieuwjaar

Stap 4

Versier een gewone houten fotolijst met kerstboomnaalden, kleine kegels, klatergoud, regen, serpentijn, sneeuwvlokken. Bedek het frame met doek, papier of verf in de gewenste kleur. Teken een kadersjabloon op een stuk papier, bereid de items voor die nodig zijn voor decoratie en rangschik ze op de contouren op de juiste plaatsen. Als de resulterende compositie volledig tevreden is, gebruik dan lijm om alles naar het frame te verplaatsen.

Stap 5

Het frame, bedekt met zilververf en versierd met strass-steentjes, ziet er erg plechtig en streng uit, en het frame, langs de contouren waarvan sneeuwvlokken zijn gelijmd, gemaakt met behulp van de quilling-techniek, ziet er integendeel licht en elegant uit.

Aanbevolen: