Een Telefoon-ID Vinden

Inhoudsopgave:

Een Telefoon-ID Vinden
Een Telefoon-ID Vinden

Video: Een Telefoon-ID Vinden

Video: Een Telefoon-ID Vinden
Video: How to see Apple ID & Phone Number for Passcode/Disabled and Lost Devices 2024, Mei
Anonim

Het telefoonnummer is de IMEI, International Mobile Equipment Identifier of International Mobile Equipment Identifier. Dit nummer is nodig om het apparaat te identificeren wanneer het is aangesloten op het netwerk van de operator.

Een telefoon-ID vinden
Een telefoon-ID vinden

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om de IMEI van een mobiele telefoon te bepalen, is door * # 06 # te kiezen op het toetsenbord van de telefoon. Deze actie zorgt ervoor dat vijftien cijfers op het scherm van het apparaat worden weergegeven. Houd er rekening mee dat voor sommige Sony Ericsson-telefoonmodellen dit een getal van zeventien cijfers is, waarbij de IMEI zelf nog steeds vijftien cijfers is en de laatste twee de firmwareversie van de telefoon vertegenwoordigen. De vorm van het weergeven van de identificatie kan verschillen, afhankelijk van het model van het apparaat. Dit kan een ononderbroken lijn zijn of afzonderlijke groepen getallen, gescheiden door verschillende tekens.

Stap 2

IMEI bestaat uit vier digitale groepen: - zescijferige typegoedkeuringscode, of TAC, die de voorbeeldtypecode, landcode en modelcode van het apparaat bevat; - tweecijferige definitieve assemblagecode, of FAC, dat de assemblage van de telefoon is landcode; - zescijferig serienummer, of SNR, dat het serienummer van het mobiele apparaat vertegenwoordigt; - ondubbelzinnig Spare, of SP, dat als extra identificatie fungeert.

Stap 3

Een andere manier om de IMEI van uw telefoon te bepalen, is door de verpakking van het apparaat zorgvuldig te bestuderen. Het identificatienummer wordt meestal vermeld onder de streepjescode. Een andere methode is om de batterij van de telefoon te verwijderen en de IMEI van je telefoon te vinden in de hoes eronder.

Stap 4

Gebruik Java-code om uw telefoon-ID te vinden: - System.getProperty ("phone.imei") System.getProperty ("com.nokia. IMEI") System.getProperty ("com.nokia.mid.imei") - voor Nokia-telefoons; - System.getProperty ("com.sonyericsson.imei") - voor Sony Ericsson-telefoons; - System.getProperty ("com.samsung.imei") - voor Samsung-telefoons; - System.getProperty ("com.siemens.imei") - voor Samsung-telefoons; - System.getProperty ("IMEI") System.getProperty ("com.motorola. IMEI") - voor Motorola-telefoons.

Aanbevolen: