Zijn Er Stille Wekkers?

Inhoudsopgave:

Zijn Er Stille Wekkers?
Zijn Er Stille Wekkers?

Video: Zijn Er Stille Wekkers?

Video: Zijn Er Stille Wekkers?
Video: IKEA DEKAD Weaker 2024, April
Anonim

Moderne technologieën bieden een persoon een enorme keuze aan verschillende soorten alarmen, gemaakt in verschillende vormen en met verschillende geluidssignalen. Nu hebben niet alleen eenvoudige horloges een alarmfunctie, maar ook veel elektronische apparaten die gemeengoed zijn geworden. Een telefoon, een muziekcentrum, een computer, een televisie en een magnetron hebben nu de mogelijkheid om een signaal gedurende een bepaalde tijdseenheid te reproduceren. Niet alle alarmen piepen echter. Onder hen zijn er die in staat zijn om een persoon op een andere manier wakker te maken.

Zijn er stille wekkers?
Zijn er stille wekkers?

Voordelen van stille alarmen

Het woord "wekker" zorgt er meestal voor dat een persoon associeert met verstoorde ochtendslaap, gebrek aan slaap, ochtendstress, slecht humeur.

Inderdaad, slaap onderbroken door het geluid van een alarm is altijd een onaangename gewaarwording. Bovendien zal dit vreselijke geluid het hele huis wakker maken.

Daarom zijn stille wekkers de laatste tijd erg populair geworden. Ze zijn in staat om een specifieke persoon wakker te maken zonder anderen te storen. Het proces van wakker worden met behulp van dergelijke alarmen is zo zacht en aangenaam dat het praktisch de stressvolle toestand van slaapgebrek in de ochtend elimineert.

Twee van de meest populaire soorten geluidsalarmen die u in moderne winkels kunt kopen, zijn het trilalarm en het lichtalarm.

Trillende wekker

Het ontwerp van dit apparaat is een polshorloge, hoewel van een zeer groot formaat, in tegenstelling tot gewone horloges. Maar dit veroorzaakt geen overlast voor de gebruiker.

Deze wekker is gemonteerd op een hand gemaakt van zachte elastische stof en klittenband, waardoor hij op absoluut elke handgrootte kan worden gebruikt, terwijl hij helemaal niet interfereert.

De wekker is uitgerust met een vibratiemotor, die een persoon wakker maakt. De zachte schaal van het lichaam van de wekker zorgt voor een rustige ontwaken en zal de slaap van het hele gezin niet verstoren.

Trilalarm - bel

Een van de soorten trilalarm is gemaakt in de vorm van een draadloze ring.

Het basisgedeelte van het prikbord ligt op tafel, de tijd is erop ingesteld. En een ring uitgerust met een vibratiemotor wordt om de vinger gelegd. Het is erg handig en bijna onzichtbaar.

Wanneer de ingestelde tijd komt, begint de ring te trillen. Om het alarm uit te schakelen, schudt u eenvoudig uw hand.

Echter, na een bepaalde tijd, als de persoon niet opstaat, begint de ring weer te trillen. Om het uit te zetten, moet je de ring harder schudden. Elke volgende keer moet je het harder en harder schudden.

Lichte wekker

Deze wekker is voor degenen die voor zonsopgang opstaan. Waarschijnlijk is het meer geschikt voor de winter.

Op het gewenste tijdstip begint de wekker te branden. Eerst was het schemerig, toen helderder en helderder.

De essentie van deze wekker is het simuleren van een natuurlijke dageraad.

Het golflengtebereik van het alarmlicht ligt dicht bij zonlicht.

Een persoon wordt wakker als bij zonsopgang, wat bijdraagt aan een gemakkelijk ontwaken en energiek opstaan in de ochtend.

Aanbevolen: