Hoe Het Navigatiesysteem Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Navigatiesysteem Te Installeren
Hoe Het Navigatiesysteem Te Installeren

Video: Hoe Het Navigatiesysteem Te Installeren

Video: Hoe Het Navigatiesysteem Te Installeren
Video: Hoe bouw ik een 2-DIN Autoradio in? 2024, Maart
Anonim

Als u het kopen, bewaren en gebruiken van wegenkaarten beu bent, kunt u een autonavigatiesysteem installeren. Global Positioning Systems hebben een lange weg afgelegd sinds hun oprichting en tegenwoordig is het heel eenvoudig om het juiste model voor uw voertuig te kiezen.

Hoe het navigatiesysteem te installeren
Hoe het navigatiesysteem te installeren

Noodzakelijk

  • - GPS-apparaat (met installatie-instructies);
  • - een set montagegereedschappen.

instructies:

Stap 1

Onderzoek het type en de specificaties van uw voertuig om tot het juiste navigatiesysteem te komen. Er zijn tientallen merken, modellen navigators in verschillende prijsklassen. De meest populaire parameter bij het kiezen van autonavigatiesystemen, naast de kosten, is hun draagbaarheid, dat wil zeggen de mogelijkheid om ze snel uit de auto te verwijderen en ze verder voor hun eigen doeleinden te gebruiken.

Stap 2

Raadpleeg de handleiding van uw autonavigatiesysteem voordat u het installeert. De meeste moderne navigatormodellen vereisen zeer weinig gereedschap en relatief weinig voertuigaanpassingen.

Stap 3

Bepaal waar in de auto je het navigatiesysteem plaatst. Sommige mensen plaatsen het liever links van het stuur of op de voorruit, maar de beste oplossing is om het apparaat op het dashboard te plaatsen, omdat dit de GPS-antenne de meest toegankelijke uitgang voor de satellieten geeft. Zorg ervoor dat de auto alle benodigde contacten heeft om het systeem aan te sluiten.

Stap 4

Begin met het installeren van het satellietsysteem op de geselecteerde locatie. Sommige modellen worden geleverd met een zuignapbevestiging voor het paneel of de voorruit. Anderen hebben speciale magneten en bevestigingen voor het dashboard, maar tijdens een plotselinge stop of scherpe bochten kan zo'n constructie onwillekeurig gaan bewegen. Het is het beste om de klassieke boutbevestiging te gebruiken, die iets langer duurt om te installeren, maar het apparaat nog steeds stevig vasthoudt.

Stap 5

Download de vereiste terreinkaarten naar het apparaat en voltooi de installatie van de uitrusting volgens de instructies in de kit.

Aanbevolen: