Hoe Maak Je Een Tuner?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Tuner?
Hoe Maak Je Een Tuner?

Video: Hoe Maak Je Een Tuner?

Video: Hoe Maak Je Een Tuner?
Video: ONZE AUTO TUNEN + POPS AND BANGS 2024, Mei
Anonim

Voor de reparatie van de tuner en andere satellietapparatuur bieden sommige serviceproviders een service om servicemedewerkers thuis te bellen. Houd bij zelfreparatie altijd rekening met de specifieke kenmerken van uw apparaatmodel.

Hoe maak je een tuner?
Hoe maak je een tuner?

Noodzakelijk

  • - service instructie;
  • - firmwareprogramma;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Ontdek de aard van de storing van uw apparatuur. Controleer hiervoor de reactie op het inschakelen, op signalen van het bedieningspaneel of de afstandsbediening, enzovoort. Als je een softwarestoring vindt, kijk dan op de officiële website van de fabrikant van het apparaat waar je het officiële programma kunt vinden om de tuner te flashen.

Stap 2

Download het programma, pak het uit en kopieer het naar een verwisselbare schijf, waarbij u ervoor zorgt dat de grootte niet groter is dan de toegestane grootte voor uw model. Ga naar het servicemenu en begin met het updaten van het apparaat, terwijl je precies de handleiding volgt die bij het programma of op de downloadpagina staat. Het optreden van dergelijke storingen kan optreden wanneer u eerder een speciaal firmwareprogramma hebt geïnstalleerd dat voorziet in de aanwezigheid van een emulatorprogramma voor het decoderen van kanalen.

Stap 3

Als u plotseling een mechanische storing constateert of de oorzaak van het probleem niet zelfstandig kunt bepalen, neem dan contact op met de medewerkers van servicecentra voor de reparatie van satellietapparatuur. Zoek ook uit of dergelijke diensten door uw provider worden geleverd door contact op te nemen met de technische ondersteuningsdienst of door de informatie op de officiële website van het bedrijf te lezen.

Stap 4

Wil je zelf een mechanische storing van je tuner repareren, zoek dan zeker een servicemanual op. Zonder dit, voer geen reparaties thuis uit, zelfs als u over de vaardigheden beschikt om met dergelijke apparatuur te werken, kan uw model zijn eigen kenmerken hebben, als er tijdens reparaties geen rekening mee wordt gehouden, kunt u de apparatuur volledig kapot maken. De moeilijkheid hier ligt in het feit dat fabrikanten en medewerkers van servicecentra dergelijke instructies zelden voor gratis toegang verstrekken, meestal zijn ze alleen in het Engels op internet te vinden.

Aanbevolen: