Hoe Verbinding Te Maken Met Internet Mts

Inhoudsopgave:

Hoe Verbinding Te Maken Met Internet Mts
Hoe Verbinding Te Maken Met Internet Mts
Anonim

Om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, met vrienden te corresponderen en gewoon bij te blijven, hebben veel mensen internet tegenwoordig niet alleen in een computer nodig, maar ook in hun broekzak, bijvoorbeeld op een mobiele telefoon.

Hoe verbinding maken met internet mts
Hoe verbinding maken met internet mts

instructies:

Stap 1

Net als bij andere communicatiediensten biedt MTS verschillende internetopties, afhankelijk van uw behoeften.

Een van de eenvoudigste en meest transparante opties is onbeperkt internet van MTS, of kortweg BIT. Het is verbonden door het commando * 111 * 995 # te kiezen. Er is slechts een abonnementsprijs van 200 roebel per maand. Er zijn geen verkeersberekeningen. U gebruikt zoveel als u wilt, er wordt in ieder geval binnen de rapportageperiode 200 roebel van uw rekening afgeschreven. Deze verbindingsmethode biedt onbeperkte snelheid en is ideaal voor internettoegang via Opera Mini, Opera Mobile-webbrowsers.

Er is ook een optie om voor 150 roebel onbeperkt internet voor slechts een dag aan te sluiten, maar deze service is meer geschikt voor uitzonderlijke gevallen.

Stap 2

Als deze optie niet bij u past, richt uw blik dan bijvoorbeeld op de dienst "Internet voor een cent".

Voordelen van de tariefoptie "Internet for a penny": 90% korting op de kosten van internetverkeer tot 100 Mb inclusief, 50% korting op de kosten van internetverkeer boven 100 Mb. Om deze tariefservice te activeren, belt u * 111 * 495 # of stuurt u een sms met de tekst 495 naar 111.

Stap 3

MTS biedt ook periodieke internetpakketten aan met een vast dienstenpakket voor een bepaalde tijd.

Stap 4

Maar vergeet roaming niet. Als je ergens heen gaat, overweeg dan om een speciale dienst aan te sluiten voor meer winstgevende internettoegang bij roaming. Afhankelijk van de duur van uw reis en de geplande hoeveelheid informatie kunt u de gewenste tariefoptie - een internetverkeerspakket - kiezen. Het is mogelijk om internettoegang te gebruiken bij roaming wanneer de diensten "Internationale en nationale roaming" en "GPRS" zijn aangesloten.

Aanbevolen: