Hoe Psp . Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Psp . Te Repareren
Hoe Psp . Te Repareren

Video: Hoe Psp . Te Repareren

Video: Hoe Psp . Te Repareren
Video: How to Repair a Sony PSP 3000 2024, Mei
Anonim

De PSP-gameconsole is een draagbaar apparaat dat de functies van een gamingplatform en een PDA combineert en veel multimediamogelijkheden heeft. Het stelt een persoon in staat zich volledig onder te dompelen in de wereld van entertainment en games, die alleen kan instorten als het apparaat kapot gaat.

Hoe psp. te repareren
Hoe psp. te repareren

Noodzakelijk

  • - epoxyhars;
  • - schroevendraaier.

instructies:

Stap 1

Bepaal de storing van de PSP-console. Het kan worden weergegeven door zowel mechanische schade als softwarefouten. Als u niet zeker weet of u de reparatie van het apparaat zelf kunt uitvoeren, neem dan contact op met het servicecentrum. Als je nog garantie hebt, is de PSP-consolefix gratis. Anders zullen specialisten u vertellen hoeveel reparaties u moet betalen.

Stap 2

Gebruik epoxy voor zelfreparatie van mechanische schade aan het apparaat. Met deze massa vervang je knoppen of onderdelen van de behuizing die bij beschadiging zijn afgebrokkeld of gebroken.

Stap 3

Pak vallende knoppen en joystick aan door een verzwakte veer te vervangen. Om dit te doen, schroeft u de behuizing voorzichtig los en plaatst u het element terug in de houders. U kunt een reserveonderdeel vinden op de radiomarkt of in een gespecialiseerde elektrische reparatiewerkplaats. Controleer of de veren identiek zijn.

Stap 4

Corrigeer de totale schade aan de behuizing met een volledige vervanging. Koop een geschikte hoes in een PSP-winkel, schroef de oude los en installeer een nieuwe. Het is raadzaam om nieuwe bouten aan te schaffen voor bevestiging samen met de carrosserie.

Stap 5

Download de flashsoftware van de PSP-console naar uw pc. De app moet eenvoudig genoeg zijn om in de versie en het model van uw apparaat te passen. Voordat u het programma gebruikt, controleert u het op virussen en vergelijkt u controlesommen. Dit voorkomt breuk door slechte kwaliteit of onvolledige toepassing.

Stap 6

Download de vereiste firmware en laad deze in het geïnstalleerde programma. Sluit de PSP-console aan op je computer en flash de geheugenkaart. Start de settopbox opnieuw op en controleer de functionaliteit ervan.

Aanbevolen: