Hoe Siemens Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Siemens Te Flashen
Hoe Siemens Te Flashen

Video: Hoe Siemens Te Flashen

Video: Hoe Siemens Te Flashen
Video: Siemens KTP400 HMI зависает при исправлении экрана загрузчика 2024, Mei
Anonim

In 2005 verkocht Siemens zijn divisie, die zich bezighield met de ontwikkeling en productie van mobiele telefoons, aan het Taiwanese bedrijf BenQ. Maar deze deal kon de situatie met de verkoop van telefoons en de productie van mobiele telefoons onder het merk Siemens niet verbeteren, en vervolgens werd BenQ - Siemens stopgezet. Om deze reden zaten de eigenaren van telefoons van deze merken zonder technische ondersteuning van de fabrikant. Programma's voor firmware en firmware voor Siemens-telefoons zelf zijn tegenwoordig alleen te vinden op de sites van liefhebbers van dit merk.

Hoe Siemens te flashen
Hoe Siemens te flashen

Noodzakelijk

Computer, kabel om de telefoon op de computer aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Koop een firmwarekabel. Niet elke Siemens telefoonkabel is hiervoor geschikt. Het is beter als het een eigen kabel van Siemens DCA 510 of Siemens DCA 512 is. Installeer de stuurprogramma's op de computer vanaf de schijf die bij de kabel is geleverd. Sluit vervolgens de kabel aan. Er verschijnt een virtuele com-poort in het systeem.

Stap 2

Bepaal de softwareversie van uw telefoon. Om dit te doen, drukt u op * # 06 #, u ziet het identificatienummer van de telefoon en klik vervolgens met de linkermuisknop om het menu "Dr. functie.". Onthoud de firmwareversie.

Stap 3

Zoek en download de nieuwste firmware voor uw telefoonmodel van internet. In dit geval vormen het firmwareprogramma en de firmware zelf één geheel. U kunt de Update Tool en WinSwup gebruiken om de firmware bij te werken. Als het je is gelukt om Siemens DCA 510/512-kabels aan te schaffen, kun je je beperken tot het gebruik van de Update Tool.

Stap 4

Voer de Update-tool uit. Klik in het programmavenster op de knoppen "Start" en "Volgende". Sluit de kabel aan op je telefoon. Het programma begint te zoeken naar de telefoon op de com-poorten. Wanneer de telefoon is gevonden, wordt deze uitgeschakeld en begint het knipperende proces. Nadat het is afgelopen, wordt het apparaat ingeschakeld. Het firmwareproces zelf kan vijftien tot veertig minuten duren. Het hangt af van het telefoonmodel. Oudere modellen zijn sneller gestikt. Als het programma de telefoon niet detecteert, is het mogelijk om deze handmatig te flashen. Het programma zal het in dit geval zelf voorstellen. Schakel de telefoon uit, klik op "Volgende" en specificeer in het programmavenster de virtuele com-poort waarop deze is aangesloten (in feite is de kabel aangesloten via een USB-poort). Volg daarna de instructies van het programma.

Stap 5

Als u geen DCA 510/512 kabels kunt vinden, en uw kabel is van een ander merk, bijvoorbeeld MA8720C (P) of op een PL2303-chip, dan kunt u het apparaat niet flashen met de Update Tool. Maak dit hulpprogramma WinSwup.

Aanbevolen: