Mobiele Nummers Identificeren

Inhoudsopgave:

Mobiele Nummers Identificeren
Mobiele Nummers Identificeren

Video: Mobiele Nummers Identificeren

Video: Mobiele Nummers Identificeren
Video: Webinar Mobiel Nummerbeheer in MyProximus: beheer uw mobiele nummers in een paar kliks 2024, Mei
Anonim

Om altijd te weten wie u belt of schrijft, moet u een actieve dienst genaamd "Beller-ID" maken. Het kan automatisch zijn of verbinding vereisen. Als de dienst moet worden geactiveerd, gebruik dan een van de nummers die door mobiele operators worden verstrekt.

Mobiele nummers identificeren
Mobiele nummers identificeren

instructies:

Stap 1

Abonnees van de operator "Beeline" hebben de keuze uit twee manieren waarop u "Caller ID" kunt verbinden. De eerste manier is om te bellen naar het gratis nummer 067409061, en de tweede is om een USSD-verzoek * 110 * 061 # te sturen. Activering en gebruik van de service worden gratis aan gebruikers aangeboden. Maar voor de juiste weergave van nummers is het beter om ze in uw telefoonboek op te slaan in het internationale formaat +7, en niet via de acht.

Stap 2

In dit geval is het voor Megafon-abonnees nog gemakkelijker, aangezien hun nummerherkenning automatisch wordt geactiveerd zodra de simkaart begint te werken. De service identificeert het nummer echter niet altijd. Als de abonnee die u belt de "Anti-Identificatielijn" heeft geactiveerd, kunt u zijn nummer niet zien.

Stap 3

MTS-klanten kunnen gebruik maken van een speciale selfserviceservice, waarmee ze de "Caller ID" kunnen activeren. Deze service wordt "Internet Assistant" genoemd en is te vinden op de officiële website van de operator. Om toegang te krijgen tot het systeem heeft u een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Uw mobiele nummer wordt uw login en u moet zelf een wachtwoord aanmaken. Om een wachtwoord te registreren, stuurt u een USSD-verzoek naar het nummer * 111 * 25 # of belt u het korte nummer 1118. U moet wachten tot de operator u antwoordt en vervolgens zijn instructies volgen.

Stap 4

Houd er rekening mee dat het wachtwoord dat u instelt, tussen de vier en zeven tekens lang moet zijn (meer precies, cijfers). Het zelfbedieningssysteem "Internet Assistant" wordt volledig gratis ter beschikking gesteld. Toegangsbeperkingen kunnen alleen ontstaan als het door u ingevoerde wachtwoord onjuist blijkt te zijn. Na drie keer binnenkomen kan de toegang een half uur worden ontzegd.

Aanbevolen: