Anoniem Sms'en?

Inhoudsopgave:

Anoniem Sms'en?
Anoniem Sms'en?
Anonim

Moderne mobiele communicatie staat niet stil. Om abonnees aan zichzelf te binden, bieden mobiele operators hen een groot aantal aanvullende diensten aan, waaronder het verzenden van anonieme sms. Deze dienst geeft u de mogelijkheid om informatie naar de geadresseerde te verzenden zonder uw naam bekend te maken.

Anoniem sms'en?
Anoniem sms'en?

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om een anoniem sms-bericht te versturen. Een daarvan is het invullen van een formulier voor sms-berichten op de website van een mobiele serviceprovider. Als de ontvanger van uw bericht bijvoorbeeld een abonnee is van het Beeline-netwerk, stuur dan sms vanaf de site van deze mobiele operator. Als het telefoonnummer van de geadresseerde van het bericht respectievelijk door MTS wordt geleverd, stuur het dan vanaf de officiële website van deze specifieke mobiele operator (https://www.mts.ru/messaging1/sendsms/). Om sms naar Tele2 te sturen, moet je de link https://www.ru.tele2.ru/, naar Megafon volgen - op

Stap 2

Gebruik internet om erachter te komen bij welke mobiele operator het nummer van de ontvanger hoort. Typ hiervoor in het zoekvak de zoekopdracht "codes van mobiele operators". Zoek in het geopende venster de telefooncode van de geadresseerde van uw bericht (de code bestaat meestal uit de eerste 3-4 cijfers van het telefoonnummer).

Stap 3

Zodra u de operator van de ontvanger van uw sms hebt geïdentificeerd, gaat u naar de officiële website van de serviceprovider. Als u bijvoorbeeld een bericht naar een abonnee van het Beeline-netwerk wilt sturen, gaat u naar de website van het bedrijf (www.beeline.ru) en vindt u de link "sms / mms verzenden" in de rechterbenedenhoek. Klik erop en volg de instructies: vul het veld in voor het telefoonnummer van de ontvanger, net onder - het veld voor het invoeren van de berichttekst. Op de pagina vindt u ook een veld voor het invoeren van de zogenaamde afbeeldingscode. Het moet ook worden ingevuld (zonder dit veld in te vullen, kunt u geen sms-bericht verzenden).

De tekst wordt afgeleverd bij de ontvanger van uw bericht zonder vermelding van het nummer van de afzender (alleen als u het niet zelf schrijft). Bij het verzenden van gratis sms naar de nummers van andere operators, zal het algoritme van acties vergelijkbaar zijn.

Stap 4

Anoniem sms'en is mogelijk, maar tegen betaling. Dit soort sms wordt meestal verzonden om een grap uit te halen met een vriend, kennis of familielid. Ga hiervoor naar de site https://smsbesplatno.ru en volg daar de instructies.

Aanbevolen: