Anoniem Berekenen?

Inhoudsopgave:

Anoniem Berekenen?
Anoniem Berekenen?

Video: Anoniem Berekenen?

Video: Anoniem Berekenen?
Video: Veilig en anoniem internetten met een virtual private network (VPN) 2024, Mei
Anonim

Velen van jullie hebben minstens één keer in je leven te maken gehad met het concept van "anoniem bellen". Dit gebeurde vooral in de jaren 90, toen de meerderheid geen geld had voor telefoons met nummerherkenning. Nu zijn de tijden veranderd en is het wat makkelijker geworden om de anonieme auteur te berekenen.

Anoniem berekenen?
Anoniem berekenen?

Noodzakelijk

  • - Telefoonzoekprogramma,
  • - vaste telefoon met nummerherkenning,
  • - een aanvraag gericht aan de mobiele operator met een verzoek om gegevens te verstrekken, maar een geclassificeerd nummer.

instructies:

Stap 1

Om ervoor te zorgen dat u altijd weet wie u thuis belt, moet u een vaste telefoon kopen die is uitgerust met een ingebouwde "beller-ID"-functie. Hij zal niet alleen de cel kunnen herkennen waarop de "verborgen nummer"-service is aangesloten.

Als het mobiele telefoonnummer van waaruit de anonieme oproep werd gedaan niet vooraf was geclassificeerd, wordt dit automatisch berekend door de identifier van uw telefoontoestel.

Stap 2

Als je een oproep hebt gekregen van een vaste telefoon, is het veel gemakkelijker om de pester te identificeren. Zelfs als uw "thuis" geen nummerweergave heeft, ga dan zo snel mogelijk naar het PBX-kantoor en vraag de telefoniste om een afdruk van inkomende oproepen. Onthoud de tijd dat je je verveelde, en in de lijst die door het bedrijf is verstrekt, kun je gemakkelijk het telefoonnummer van deze joker vinden.

Stap 3

Het display van een mobiele telefoon geeft meestal informatie weer over een inkomende oproep. Maar wat kan er worden gedaan als de pestkop informatie over zijn nummer volledig heeft verborgen? Bel de informatieafdeling van uw mobiele operator en vraag of u informatie kunt krijgen over een inkomende oproep (geef het tijdstip van ontvangst van de oproep en de duur van de oproep op). Sommige mobiele operators geven informatie over de abonnee die de anti-oproep-ID heeft geactiveerd.

Stap 4

Koop het Phone Search-programma (u kunt het downloaden van internet door het bijbehorende verzoek in de zoekmachine in te voeren). Om een anoniem persoon te vinden, bedenk je wie van je kennissen zo'n grap had kunnen bedenken en voer je de gegevens in van de persoon op wie de verdenking valt in het programma.

Stap 5

Als u het telefoonnummer van een terrorist nog steeds niet kunt achterhalen, zoek dan in online winkels naar gespecialiseerde apparatuur waarmee u het geheime nummer kunt "decoderen". Maar houd er rekening mee dat het niet altijd mogelijk is om de pestkop te onthullen.

Aanbevolen: