Anoniem Sms'en Vanaf Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Anoniem Sms'en Vanaf Je Telefoon
Anoniem Sms'en Vanaf Je Telefoon

Video: Anoniem Sms'en Vanaf Je Telefoon

Video: Anoniem Sms'en Vanaf Je Telefoon
Video: Anoniem bellen met elke smartphone. Hoe doe je dit? 2024, Mei
Anonim

Moderne mobiele communicatie heeft een verscheidenheid aan diensten die niet alleen zijn ontworpen om het gemak van de abonneeservice te verbeteren, maar ook om te voldoen aan zijn niet-standaardverzoeken, waaronder de wens om anoniem sms te verzenden.

Anoniem sms'en vanaf je telefoon
Anoniem sms'en vanaf je telefoon

instructies:

Stap 1

Wat de reden voor dit verlangen ook is - grap of stemmingswisselingen - geen enkele mobiele telefoon biedt zo'n functie. U kunt echter nog steeds anoniem een bericht sturen en de mobiele serviceprovider wordt hierin zelf een assistent.

Voordat u een anonieme sms probeert te verzenden, moet u bepalen bij welke mobiele provider het telefoonnummer van de ontvanger hoort. Open hiervoor een internetbrowser, voer een zoekopdracht in over de codes van mobiele operators in de zoekmachine en volg de dichtstbijzijnde link. Zoek in de lijst met codes degene die hoort bij het nummer dat u zoekt - meestal zijn dit de eerste 3 of 4 cijfers - en kopieer de naam van de mobiele operator met een combinatie van de CTRL-toets en de letter C.

Stap 2

Gebruik dan opnieuw de internetbrowserfuncties. Gebruik de CTRL-toets en de letter V om de gekopieerde operatornaam in de zoekbalk te plakken en klik op "Zoeken". Het allereerste resultaat leidt meestal naar de moedersite van het bedrijf. Uw ontvanger maakt bijvoorbeeld gebruik van de diensten van het Beeline-netwerk - klik op het adres beeline.ru. Wanneer u naar de startpagina van de site gaat, klikt u op de grijsgekleurde link "Sms verzenden" in de rechterbenedenhoek. Voer vervolgens de gegevens in volgens elk item - de tekst van het bericht, het telefoonnummer, evenals de codenummers om de veiligheid te behouden en klik op "Verzenden".

Stap 3

Na enige tijd wordt er een bericht verzonden naar de telefoon van de ontvanger, waar in plaats van het nummer van de afzender een reeks nummers zal zijn zonder echte gegevens over de abonnee op te geven.

Aanbevolen: