Hoe Installeer Je Een Flitsklok Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Je Een Flitsklok Op Je Telefoon
Hoe Installeer Je Een Flitsklok Op Je Telefoon

Video: Hoe Installeer Je Een Flitsklok Op Je Telefoon

Video: Hoe Installeer Je Een Flitsklok Op Je Telefoon
Video: Hoe installeer je Picasse op een Android Telefoon? Deze video legt het haarfijn uit. 2024, Mei
Anonim

Flash Clock is een SWF-startscherm waarmee u het uiterlijk van het startscherm van uw mobiele telefoon kunt wijzigen. Voor gebruiksgemak heeft het een gebied waar de gestileerde klok zich bevindt.

Hoe installeer je een flitsklok op je telefoon
Hoe installeer je een flitsklok op je telefoon

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw telefoon de SWF-standaard ondersteunt. Om dit te doen, downloadt u een bestand van dit formaat van internet, plaatst u het in een of andere map op de geheugenkaart en probeert u het vervolgens te openen met de bestandsbeheerder van het apparaat.

Stap 2

Sommige telefoons worden niet standaard geleverd met Adobe Flash Player, maar kunnen worden geïnstalleerd. Dit zijn met name veel smartphones met Symbian- en Android-besturingssystemen. Ga in dit geval naar de volgende pagina: https://get.adobe.com/en/flashplayer/ Om de pagina te bezoeken, gebruikt u de ingebouwde browser van de telefoon, en de server bepaalt zelf het model. Als u vanaf uw computer naar dit adres probeert te gaan, wordt u automatisch gevraagd om de desktopversie van Flash Player te downloaden. Download vanaf daar de versie van de speler die geschikt is voor uw smartphone, installeer deze (de installatiemethode hangt af van het model van het apparaat en het besturingssysteem) en controleer vervolgens de werking van het programma met behulp van een SWF-bestand.

Stap 3

Als je de SWF-bestanden op je telefoon hebt afgespeeld, ga je naar de volgende website: https://www.flash2nd.com/ Kies de Flash Clock die je leuk vindt en download het ZIP-archief ermee. In het archief vindt u twee bestanden: één in TXT-formaat, de andere in SWF-formaat. Plaats de tweede in een bepaalde map op de geheugenkaart van de telefoon en open vervolgens de bestandsbeheerder van het apparaat. De klok verschijnt op het scherm.

Stap 4

Druk op de linker softkey van de telefoon en probeer het item "Gebruik als screensaver" of iets dergelijks te vinden in het menu dat verschijnt. Als die er is, plaats je de Flash Clock op het startscherm van je smartphone. Dan hoeft het niet opnieuw te worden opgestart na elke herstart van het apparaat.

Stap 5

De virtuele klok vereist geen extra instellingen - de screensaver haalt informatie over de huidige tijd uit de ingebouwde klok van de telefoon. Het is echter mogelijk dat de tijdzone verkeerd wordt weergegeven. Er is geen oplossing hiervoor - er is geen corresponderende instelling in Flash Lite. U kunt de systeemklok van de telefoon alleen op het vereiste aantal uren vooruit of achteruit zetten, zodat de tijd op de schermbeveiliging correct wordt weergegeven.

Aanbevolen: