Hoe Een Simkaarttelefoon Te Blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Simkaarttelefoon Te Blokkeren
Hoe Een Simkaarttelefoon Te Blokkeren
Anonim

De simkaart is vaak geblokkeerd. Ofwel door het bedrijf zelf - een mobiele operator, of rechtstreeks door de eigenaar. Dit gebeurt in verschillende situaties. Bijvoorbeeld bij diefstal van een mobiele telefoon. Vreemd genoeg weten echter niet alle mobiele gebruikers hoe ze moeten handelen als ze een simkaart moeten blokkeren.

Hoe een simkaarttelefoon te blokkeren
Hoe een simkaarttelefoon te blokkeren

instructies:

Stap 1

Om de simkaart van uw mobiele provider te blokkeren, kiest u een verkort nummer vanaf uw telefoon. Welke u kunt vinden in het servicecentrum van het bedrijf van de mobiele operator of op de officiële website op internet. Ook staan dergelijke nummers vaak op de verpakking waarin uw simkaart zat. Op uw verzoek blokkeert de operator uw kaart automatisch. Het enige dat u bij deze blokkeermethode moet onthouden, is dat de kaart voor een korte periode kan worden gesloten. Tot ongeveer zes maanden.

Stap 2

Als uw telefoon is gestolen, belt u het bedrijf rechtstreeks op bepaalde stads- of volledig Russische nummers. Om de simkaart op deze manier te blokkeren, moet u de operator die heeft geantwoord de achternaam, naam, patroniem van de eigenaar van het nummer, zijn paspoortgegevens of een codewoord vertellen. En de simkaart wordt geblokkeerd.

Stap 3

U kunt uw simkaart ook blokkeren door gewoon naar het kantoor van de mobiele operator of een officieel verkooppunt te gaan. Hiervoor heeft u een paspoort nodig. Neem contact op met de kantoorspecialisten en zij zullen uw simkaart snel genoeg kunnen blokkeren door uw paspoortgegevens te controleren met de gegevens die zij hebben.

Stap 4

Sommige mobiele operators bieden de mogelijkheid om de simkaart via internet te blokkeren. Ga hiervoor naar de officiële website van uw mobiele bedrijf en volg de aanwijzingen van het systeem naar het gedeelte over het blokkeren van simkaarten. Daar wordt u gevraagd uw nummer te kiezen (meestal tien van de elf cijfers) en een specifieke combinatie van opdrachtnummers. Bevestig vervolgens uw wens om de kaart te blokkeren en dat is alles - het is "gesloten".

Stap 5

Er is een andere manier om een simkaart te blokkeren - dit is de verkeerde invoer van de pincode. Als u deze drie keer per ongeluk invoert, wordt de kaart automatisch geblokkeerd.

Aanbevolen: