Hoe De Megafon-bonus Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe De Megafon-bonus Te Krijgen
Hoe De Megafon-bonus Te Krijgen

Video: Hoe De Megafon-bonus Te Krijgen

Video: Hoe De Megafon-bonus Te Krijgen
Video: Тарифы Мегафона с отличной скидкой. Официально и без MNP. Скидки 30-50% в приложении Мегафона 2024, Mei
Anonim

U kunt prijzen winnen zonder deel te nemen aan wedstrijden of competities, maar gewoon door uw telefoon te gebruiken. Zo geeft de mobiele operator Megafon zijn abonnees sms- en mms-pakketten en internetverkeer, extra beltijd, exclusieve accessoires en zelfs telefoons en laptops! Je hoeft alleen maar lid te worden van het "Megafon - Bonus"-programma …

Hoe de Megafon-bonus te krijgen
Hoe de Megafon-bonus te krijgen

Noodzakelijk

  • - een telefoon aangesloten op Megafon;
  • - het paspoort.

instructies:

Stap 1

Om bonuspunten te verzamelen, moet u een sms sturen met de nummers 5010 tot 5010 of hetzelfde nummer bellen. U kunt ook het commando "* 105 #" bellen op uw mobiele telefoon of u registreren op de officiële website van het bedrijf Megafon. Deelname aan het programma is gratis.

Stap 2

Punten worden toegekend voor actief gebruik van basiscommunicatiediensten - in de eerste plaats uitgaande oproepen, mms en sms en internettoegang via de telefoon. Voor elke 30 roebel ontvangt de abonnee automatisch 1 punt. Bonuspunten worden eenmaal per maand toegekend voor wat vorige maand door een Megafon-klant is uitgegeven. Ze worden gedurende 12 maanden als "actief" beschouwd. Als een jaar verstrijkt, worden ongebruikte bonuspunten geannuleerd.

Stap 3

Om extra punten te krijgen, kunt u deelnemen aan enquêtes van Megafon en de promoties "Punten voor de aankoop van mobiele apparaten in Megafon-salons" en "Meer punten voor gebruikers van" Multifon ". Ook kunnen eigenaren van Megafon-Citibank-kaarten en degenen die de Credit of Trust-service gebruiken, sneller punten verzamelen.

Stap 4

Om je bonusaccount te controleren, moet je een sms met de tekst 0 naar nummer 5010 sturen of hetzelfde nummer bellen. U kunt ook het commando *105 # op uw mobiele telefoon bellen of het bedrag bekijken op de officiële website van Megafon.

Stap 5

U kunt bonuspunten gebruiken om alles uit de Megafon-catalogus te "kopen". Om de keuze van de beloning te bevestigen, moet u een sms met een code uit de catalogus naar nummer 5010 sturen, 0510 bellen of * 105 # bellen op uw mobiele telefoon. Als je een accessoire voor je telefoon of een mobiel apparaat wilt hebben, moet je met een paspoort naar het Megafon-kantoor komen.

Aanbevolen: