Beste Beeldprojectoren

Inhoudsopgave:

Beste Beeldprojectoren
Beste Beeldprojectoren

Video: Beste Beeldprojectoren

Video: Beste Beeldprojectoren
Video: The best projectors you can buy in 2021, and how to choose 2024, April
Anonim

Je eigen bioscoop maken, een presentatie of foto's op een groot scherm tonen aan een heel publiek - dit is allemaal mogelijk als je een goede projector hebt. De beste beeldprojector combineert hoge resolutie en levensechte beelden en moet worden geselecteerd op basis van draagbaarheid, helderheid, technologie en sensorprestaties.

Beeldprojector
Beeldprojector

Functies van beeldprojector

  • Helderheid. Modellen met een helderheid van minder dan 1000 lumen kunnen alleen in donkere kamers worden gebruikt. De 2000-3000 projectoren zijn geschikt voor vergaderruimtes en klaslokalen en zorgen bij daglicht voor een helder beeld. Beeldprojectoren met 3000-12000 lumen worden als professioneel beschouwd en worden gebruikt in concertzalen, clubs en bioscopen.
  • Technologie. Modellen waarin het beeld wordt gevormd met behulp van LCD - de beste combinatie van prijs en kwaliteit. De beste beeldprojectoren zijn uitgerust met DLP-technologie voor dubbel contrast. Er zijn ook modellen op LcoS, deze worden als betrouwbaarder beschouwd, omdat ze een uniform beeld geven.
  • Dimensies. Naast draagbare apparaten met een gewicht van 2-3 kg, zijn er draagbare 3-5 kg en stationaire apparaten met een gewicht van meer dan 10 kg, ze vereisen een speciale installatie.
  • Doel. Voor het weergeven van afbeeldingen en presentaties moet de projector een matrix hebben die is geoptimaliseerd voor verschillende resoluties. Om een thuisbioscoop te maken, hebt u een model nodig met een matrix die de juiste videoformaten ondersteunt: 480p, 570p, 720p, 1080i, 1080p, enz.

De beste modellen beeldprojectoren

De Aser Large Venue-projector geeft een zeer helder en hoogwaardig beeld, combineert alle moderne technologieën - het is ideaal voor het demonstreren van presentaties of afbeeldingen in grote zalen. Het SmartFormat-systeem wordt gebruikt om direct een breedbeeldbeeld te projecteren en nadat de presentatie of video is voltooid, wordt de verbinding met het netwerk automatisch verbroken.

Met de Epson EH-TW6600-projector creëer je je eigen thuisbioscoop met 3D-video. De mogelijkheid om 2D naar 3D te converteren, opschalingsverhouding 1, 6, Full HD-resolutie, helderheid 2500 lumen - dit alles maakt het een van de beste in zijn klasse.

Een andere 3D-projector van de Epson EH-TW5200 met een kleurhelderheid van 2000 lumen en een videoresolutie van 1080p is voordeliger. Tegelijkertijd maakt het het ook mogelijk om 3D-video te bekijken, echter zonder conversie.

Aanbevolen: