Hoe Een Camcorder Te Kopen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Camcorder Te Kopen?
Hoe Een Camcorder Te Kopen?

Video: Hoe Een Camcorder Te Kopen?

Video: Hoe Een Camcorder Te Kopen?
Video: How to Buy a Camcorder 2024, Mei
Anonim

Wie een homevideo-archief wil maken, heeft al heel lang een videocamera in huis. Als u ook een dergelijke aankoop plant, moet u weten dat nieuwe generatie camera's, met hun kleine formaat en relatief goedkope kosten, u in staat stellen video op te nemen met een resolutie die hoog genoeg is, met de daaropvolgende mogelijkheid om deze te verwerken en speciaal te bewerken bewerkingsprogramma's.

Een videocamera kiezen
Een videocamera kiezen

Noodzakelijk

internet, geldinvesteringen

instructies:

Stap 1

Kies op welk medium je camera informatie moet opnemen. Vanuit dit oogpunt zijn camera's onderverdeeld in verschillende typen, die schrijven naar SD-kaarten, harde schijven, dvd-schijven of miniDV-cassettes.

De nieuwste generatie camcorders die video in FullHD kunnen opnemen, schrijven voornamelijk naar SD-kaarten in het AVCHD-formaat. Dit formaat is wijdverbreid en wordt door veel bewerkingssoftware ondersteund.

Stap 2

Van plan om een interview op te nemen? Kies dan voor een model met de mogelijkheid om een externe microfoon aan te sluiten. Om dit te doen, moet de camera een microfoonuitgang hebben en een speciaal gebied voor het aansluiten van een microfoon. Als er geen platform is, gebruik dan een speciale houder, de zogenaamde "giraffe".

Stap 3

Ontdek voor hoeveel de batterij van uw camera is ontworpen en of het mogelijk is om indien nodig een batterij met een grotere capaciteit te kopen. Onthoud dat een gebrek aan batterijvermogen elke, zelfs zorgvuldig voorbereide opname kan verstoren, dus schaf, indien mogelijk, meerdere batterijen tegelijk aan.

Aanbevolen: