Hoe Maak Je Een Foto Van Een Pagina

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Foto Van Een Pagina
Hoe Maak Je Een Foto Van Een Pagina

Video: Hoe Maak Je Een Foto Van Een Pagina

Video: Hoe Maak Je Een Foto Van Een Pagina
Video: Hoe maak je product foto's voor je webshop? 2024, April
Anonim

Als je een bepaalde afbeelding of foto van een site leuk vond, maar je kunt deze niet kopiëren, dan kun je de bewerking voor het opslaan van deze afbeelding op andere manieren uitvoeren. Met behulp van de "screenshot"-functie van het Windows-besturingssysteem kunt u niet alleen een screenshot maken van de foto die u mooi vindt, maar ook van elke afbeelding van de pagina of zelfs het verkennervenster.

Hoe maak je een foto van een pagina
Hoe maak je een foto van een pagina

Noodzakelijk

Paint-software

instructies:

Stap 1

Om deze bewerking uit te voeren, moet u het object starten waarvan de momentopname wordt gemaakt. Dit kan een browser zijn, een verkennervenster, een testdocument, een instant messenger-venster. De lijst kan overweldigend zijn. Gebruik na het voltooien van deze actie de knop Print Screen. Bevindt zich boven het blok met bewerkingstoetsen (Home, End, Insert, Delete).

Stap 2

Als u op deze knop drukt, krijgt de computer de opdracht om de bureaubladafbeelding te kopiëren. Om deze afbeelding te zien, gebruikt u de grafische editor Paint, die bij het Windows-besturingssysteem wordt geleverd. Klik op Menu Start - Programma's - Accessoires - Verf.

Stap 3

U ziet een editorvenster met een open wit werkoppervlak. Gebruik de sneltoets Ctrl + V of Shift + Ins om een afbeelding op het klembord te plakken. De bureaubladafbeelding verschijnt in het grafische editorvenster. Deze bewerking kan ook worden uitgevoerd door op het menu "Bewerken" te klikken - het item "Plakken".

Stap 4

Je kunt deze foto nu bewerken of direct opslaan. Nadat u op het menu "Bestand" - "Opslaan als" hebt geklikt, ziet u een opslagvenster. Selecteer de bestandsnaam en het formaat. Geef de voorkeur aan de meest voorkomende formaten die weinig schijfruimte in beslag nemen.jpg

Aanbevolen: