Samsung Galaxy J3 2018: Budgetbeoordeling

Inhoudsopgave:

Samsung Galaxy J3 2018: Budgetbeoordeling
Samsung Galaxy J3 2018: Budgetbeoordeling

Video: Samsung Galaxy J3 2018: Budgetbeoordeling

Video: Samsung Galaxy J3 2018: Budgetbeoordeling
Video: Samsung Galaxy J3 2018 2024, Mei
Anonim

De Samsung Group brengt jaarlijks meerdere modificaties van smartphones uit. Onder hen zijn er zowel vlaggenschipmodellen als telefoons uit het goedkope segment. De Samsung Galaxy J3 2018 is het budgetmodel van het populaire merk.

Samsung
Samsung

Algemene informatie over het model

Samsung Galaxy J3 heeft een zeer aantrekkelijk uiterlijk en is verkrijgbaar in drie kleuren: goud, blauw en klassiek zwart. Het heeft bescheiden kenmerken en een redelijke prijs. Kortom, dit is gewoon weer een goede budgetmedewerker uitgegeven door een Zuid-Koreaans bedrijf.

Specificaties:

De smartphone Samsung Galaxy J3 2018 draait op het besturingssysteem Android 8.0. Het heeft een processor met een kloksnelheid van slechts 1,4 GHz, maar dankzij de moderne chipset is de telefoon snel genoeg. De Exynos 7570 Quad-chipset is gemaakt met behulp van de nieuwe 14 nanometer-technologie.

Het toepassingsgebied ervan ligt in de productie van budget-smartphones. Hiervoor is het oorspronkelijk ontwikkeld. Als gevolg hiervan bleek de chipset voor een relatief lage prijs 70 procent productiever en 30 procent energiezuiniger te zijn dan een vergelijkbare die met 28 nm-technologie was gemaakt. Dit soort optimalisatie heeft de kenmerken van een goedkope telefoon echt veel beter gemaakt, dat moeten we toegeven.

De overige parameters zijn niet uitstaand, op het niveau van 2015-2016 en zelfs eerder. Het RAM-geheugen is slechts 2 gigabyte en het ingebouwde geheugen is 16. Het is echter mogelijk om het geheugen uit te breiden met een microSD-geheugenkaart met een maximale capaciteit van 256 GB. Er is een 8 megapixel hoofdcamera en een 5 megapixel frontcamera. De fotoresolutie is 1280 bij 720 pixels en de video is 1920 bij 1080 pixels.

Display met een diagonaal van 5 inch met een beeldverhouding van 16 bij 9. Het multi-touch touchscreen wordt beschermd door 2,5D gehard glas. Het bruikbare schermoppervlak is 68 procent (de Galaxy J3 heeft vrij grote bezels, vooral aan de boven- en onderkant). De capaciteit van de lithium-ion accu in dit model is 2600 mAh, er is geen snellaadfunctie. MicroUSB 2.0-opladerconnector. Dit smartphonemodel heeft alles wat een gewone telefoon nodig heeft. Volgens de tests van de AnTuTu-service scoorde de aanpassing 35.600 punten, en dat zegt alles.

Beoordelingen

De smartphone kreeg gemengde reviews van kenners van Samsung-producten. Aan de ene kant wordt de telefoon geroemd om zijn stabiliteit, hoogwaardige kleurweergave, snelheid en aan de andere kant wordt hij bekritiseerd omdat er weinig nieuws in dit model zit. Over het algemeen zijn de recensies positief in het kader van het begrotingsapparaat. Hoewel er beoordelingen zijn die de feiten van een aanzienlijk fabrieksdefect beschrijven.

Vergelijkbare smartphones

Telefoons uit de Samsung Galaxy-serie, qua configuratie en functionaliteit vergelijkbaar met "j3": J2 core, Amp Prime 3, J2 (2018), Xcover 4, J5 Prime, A3 (2016), J5 SM-J500F / DS, J5. De kenmerken van deze apparaten zijn niet veel anders en de prijzen liggen in het bereik van 5 tot 10 duizend roebel. Als het doel is om gewoon een telefoon te kopen in de gebruikelijke zin van het woord, dan kun je zonder aarzelen een van de bovenstaande kopen. Een pretentieloze koper zal tevreden zijn, omdat hij een eenvoudig, hoogwaardig en redelijk betrouwbaar apparaat krijgt.

Aanbevolen: