Samsung Galaxy J2 Pro 2018: Budgetbeoordeling

Inhoudsopgave:

Samsung Galaxy J2 Pro 2018: Budgetbeoordeling
Samsung Galaxy J2 Pro 2018: Budgetbeoordeling

Video: Samsung Galaxy J2 Pro 2018: Budgetbeoordeling

Video: Samsung Galaxy J2 Pro 2018: Budgetbeoordeling
Video: Обзор Samsung Galaxy J2 2018 (J250F) 2024, Mei
Anonim

Samsung Galaxy J2 Pro 2018 is een budget-smartphone die in staat is om gezonde concurrentie in zijn segment te creëren.

Samsung Galaxy J2 Pro 2018
Samsung Galaxy J2 Pro 2018

Budget smartphones van Samsung zijn een reddingslijn voor coole en verfijnde modellen die verdrinken in de stormachtige zee. Bovendien deed de Zuid-Koreaanse techgigant zijn best en bracht budgetmodellen uit die een orde van grootte hoger liggen en qua kwaliteit gunstig afsteken bij hun voorgangers. Nu kunnen smartphones een lading behouden voor meer dan 2 uur continu gebruik. De fabrikant heeft ze uitgerust met behoorlijk degelijke camera's en het uiterlijk van staatsmedewerkers is moderner en aantrekkelijker geworden. Zo’n degelijke en goedkope smartphone is het toestel Samsung Galaxy J2 Pro 2018.

Afbeelding
Afbeelding

De Samsung Galaxy J2 Pro 2018-telefoon is gemaakt van behoorlijk hoogwaardig plastic. Het oog van de hoofdcamera is gemaakt voor een dubbele camera. De dunne frames waarin het Galaxy-display is bekleed en de vrolijke kleuren van de hoesjes - dit alles werkte geweldig om het uiterlijk van dit model te verbeteren. Het toestel mist een moderne vingerafdrukscanner, maar blijkbaar kunnen alleen duurdere modellen vingerafdrukken betalen. Oh oke. Deze Samsung is echt goed zonder deze functie. De afmetingen zijn als volgt: breedte - 71,3 mm, lengte - 142,2 mm en dikte - 8 mm. Dit model weegt 139 gram. De karamelkleuren (blauw en roze) van dit budgettoestel maken het erg aantrekkelijk en bijzonder. De prijs voor Galaxy J2 ligt binnen 10.000 roebel, wat het mogelijk maakt om het te kopen voor de meeste van degenen die dat willen.

Specificaties:

Een kort overzicht van de technische specificaties suggereert het volgende. Het scherm van dit mobiele toestel heeft een resolutie van 720x1280 pixels. Het hart van de smartphone is de quad-core processor Snapgragon 430. Dankzij deze werd het mogelijk om de prestaties van deze smartphone met bijna 30% te verhogen. De hoeveelheid RAM is 2/3GB. Intern geheugen - 32GB. Systeem: Android 7.1.1. Hoofdcamera: 12 megapixels f/2.2 (meer dan genoeg om foto's en foto's op een behoorlijk niveau te maken). Frontcamera: 5 megapixels, f/2.2. De batterijcapaciteit is merkbaar gegroeid en bedraagt 3000 mAh.

Super Amoled-display

Het moet eerlijk zijn om te zeggen dat je op dergelijke budgetgadgets dit type matrix nauwelijks zult vinden. We kunnen dan ook gerust stellen dat dit een hele toffe feature is van dit toestel. Samsung Galaxy J2 Pro 2018-display is een van de beste in zijn segment en Samsung kan worden bedankt voor deze vrijgevigheid.

We kunnen gerust stellen dat het bedrijf uit Seoul behoorlijk gevoelig is voor de trends in de smartphonemarkt en goed reageert. Hoe kun je anders verklaren dat ze elke telefoon hebben die in de roos schiet. Het is niet moeilijk om met een duur en geavanceerd apparaat de verbeelding te veroveren en er lustig op los te laten. Het is veel moeilijker om iets fatsoenlijks aan te bieden voor een lage prijs. Samsung doet het geweldig.

Aanbevolen: