Documentbestanden Uploaden Naar De IPhone

Inhoudsopgave:

Documentbestanden Uploaden Naar De IPhone
Documentbestanden Uploaden Naar De IPhone

Video: Documentbestanden Uploaden Naar De IPhone

Video: Documentbestanden Uploaden Naar De IPhone
Video: How to Send Photos in Document Format in ios (iPhone)🔥🔥 2024, April
Anonim

Tegenwoordig worden iPhones (IPhone) veel gebruikt en een persoon die echte kwaliteit, schoonheid, gemak en betrouwbaarheid waardeert, kiest voor dit specifieke apparaat. De iPhone is zo populair geworden, in de eerste plaats vanwege het stevige, grote scherm met een goede resolutie, waarop het handig is om niet alleen wat gegevens in te voeren, maar ook om zelfs zeer omvangrijke teksten te lezen.

Documentbestanden uploaden naar de iPhone
Documentbestanden uploaden naar de iPhone

instructies:

Stap 1

Om te beginnen zou ik willen opmerken dat er veel speciale programma's op internet zijn die het mogelijk maken om de iPhone als een boek te gebruiken en verschillende DOC-bestanden naar het apparaat van bijna elke grootte te downloaden.

Stap 2

Download een programma met de naam Books.app van de officiële website, waarmee u tekstbestanden kunt downloaden en lezen. Houd er rekening mee dat er veel vergelijkbare programma's op het netwerk zijn, maar zoals de praktijk laat zien, zijn de meeste kwaadaardig.

Stap 3

Download gedetailleerde instructies voor het gebruik van dezelfde site, lees deze en installeer vervolgens Books.app op de iPhone.

Stap 4

Installeer de iFantastic-bestandsbeheerder als u een apparaat met Mac OS of Brickr gebruikt als uw iPhone Windows gebruikt. Deze bestandsbeheerders hebben zichzelf van de beste kant bewezen en tegenwoordig zijn ze een van de meest populaire en praktische, ontworpen voor het uploaden van tekstdocumenten naar de iPhone.

Stap 5

Ga na het installeren van de bestandsbeheerder naar de volgende programmamap / var / root / Media / EBooks. Selecteer het tekstdocument dat u wilt uploaden.

Stap 6

Sla uw bestand op door het UTF-8-formaat te kiezen in de programma-instellingen. Een dergelijke codering is nodig zodat er in de toekomst geen problemen zullen zijn met het weergeven van informatie in leesprogramma's.

Stap 7

U kunt tekstbestanden uploaden vanaf een computer met behulp van de USB-kabel die bij uw mobiele apparaat is geleverd, of door ze rechtstreeks van internet te downloaden. U ziet niet de gebruikelijke schuifregelaar op het telefoonscherm, de volledig gevormde naam van het tekstbestand in de opdrachtregel en het verdwijnen van het pictogram met knipperende bloembladen wordt een signaal dat het document is geladen.

Stap 8

Nadat het tekstbestand in het iPhone-geheugen is geladen, start u het geïnstalleerde programma op het mobiele apparaat, selecteert u het gewenste bestand, leest en geniet.

Aanbevolen: