Hoe Over Te Schakelen Naar Het "Thuis"-tarief

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Schakelen Naar Het "Thuis"-tarief
Hoe Over Te Schakelen Naar Het "Thuis"-tarief

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Het "Thuis"-tarief

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Het
Video: Veilig Thuis aflevering 4. Hoe kun je het voorkomen? 2024, Mei
Anonim

U kunt geld besparen bij het betalen voor de diensten van de Megafon mobiele operator als u overstapt naar het Home-tarief. Het heeft veel voordelen, waaronder lage on-net gesprekskosten en gunstige roamingtarieven.

Hoe over te schakelen naar het "Thuis"-tarief
Hoe over te schakelen naar het "Thuis"-tarief

instructies:

Stap 1

Let op: je kunt alleen overschakelen naar het 'Thuis'-tarief als je telefoon al is aangesloten op een van de 'Light'-tarieven. De kosten van deze overgang zijn echter vrij hoog - 900 roebel. Als je al de optie "Communicatiekring" hebt op tarieven van een andere reeks, kun je niet overschakelen naar "Thuis". Maar in aanwezigheid van deze optie en de reeds bestaande verbinding met "Light", bedragen de kosten van de overgang slechts 30 roebel.

Stap 2

Om over te schakelen naar het tariefplan “Thuis”, belt u het gratis verkorte nummer 0550, wacht u op het antwoord van de operator en geeft u uw verzoek door of gebruikt u het spraakmenu.

Stap 3

Kies op het toetsenbord van uw telefoon: * 105 * 4 * 7 * 3 * 1 # en druk op de knop "Bellen". Daarna wordt het bedrag voor het aansluiten op dit tarief van je rekening afgeschreven.

Stap 4

Controleer of uw telefoon WAP- of internetinstellingen heeft. Zo niet, bel dan het verkorte nummer 0500, geef het merk van je telefoon aan via het spraakmenu en ontvang ze. Als uw telefoonmerk niet in de voorgestelde lijst staat, wacht dan op het antwoord van de operator of stuur een gratis sms met de tekst "1" of "2" naar het korte nummer 5049. U kunt de instellingen ook verkrijgen door naar de pagina http te gaan: //phones.megafonmoscow.ru/phones/settings … Specificeer het merk en model van de telefoon, het type instellingen en het telefoonnummer in de velden van het voorgestelde formulier. Ontvang en bewaar ze.

Stap 5

Ga van uw telefoon naar de Megafon-website (https://megafon.ru), selecteer uw stad uit de lijst, zoek deze op met behulp van de zoekopdracht of het menu "Tariefplannen" - Tarief "Thuis". Geef je huidige tarief aan en ga via de Service Guide Lite naar "Home".

Stap 6

Nu kunt u binnen het Megafon-netwerk bellen en slechts 1 roebel 25 kopeken per minuut betalen. Bovendien hoeft u geen extra kosten te betalen om roaming te activeren of een speciale aanvraag in te dienen. Voor oproepen vanuit de roamingzone is het voldoende om een positief saldo op de rekening te hebben.

Aanbevolen: