Hoe Het Nummer Naar De Beeline Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nummer Naar De Beeline Te Herstellen
Hoe Het Nummer Naar De Beeline Te Herstellen

Video: Hoe Het Nummer Naar De Beeline Te Herstellen

Video: Hoe Het Nummer Naar De Beeline Te Herstellen
Video: Trucs EXPLOITANTEN en TARIEVEN geheim waar niemand van weet! 2024, Mei
Anonim

Als u het Beeline-nummer kwijt bent, kunt u dit altijd zonder problemen herstellen. Er kunnen zich problemen voordoen als de simkaart aan een andere persoon wordt verstrekt.

Hoe het nummer naar de beeline te herstellen
Hoe het nummer naar de beeline te herstellen

Noodzakelijk

Het paspoort

instructies:

Stap 1

Ten eerste moet u rekening houden met de situaties waarin het herstellen van het verloren nummer is toegestaan. Dergelijke situaties omvatten het verlies van een simkaart en het blokkeren van een telefoonnummer vanwege de lange inactiviteit. Als het telefoonnummer werd geblokkeerd vanwege uw schuld (schending van een bepaalde clausule van de overeenkomst), is herstel onmogelijk. Wat is er nodig om het Beeline-nummer te retourneren?

Stap 2

Herstel van het Beeline-telefoonnummer dat voor uw gegevens is geregistreerd. Om het aan u verstrekte nummer te herstellen, moet u naar het dichtstbijzijnde kantoor van de mobiele provider van Beeline gaan. Vergeet bij het plannen van uw bezoek niet uw paspoort mee te nemen, aangezien u dit nodig heeft om de eigenaar van het telefoonnummer te initialiseren. Neem na een bezoek aan het kantoor contact op met een medewerker van Beeline met het verzoek het nummer te herstellen. Als een dergelijke procedure mogelijk is, krijgt u een nieuwe simkaart met het oude geldige nummer erop.

Stap 3

Een Beeline-telefoonnummer herstellen dat voor een andere persoon is geregistreerd. Tegenwoordig is het niet ongebruikelijk dat een abonnee een telefoonnummer gebruikt dat voor een andere persoon is geregistreerd. Als u in een dergelijke situatie de toegang tot het telefoonnummer verliest, kunt u het alleen herstellen als de eigenaar van het nummer contact opneemt met het kantoor van de mobiele operator op grond van de overeenkomst. Bij de aanvraag is hij ook verplicht zijn paspoort te tonen aan een medewerker van Beeline.

Aanbevolen: