Hoe De Locatie Op Megaphone Te Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe De Locatie Op Megaphone Te Achterhalen
Hoe De Locatie Op Megaphone Te Achterhalen

Video: Hoe De Locatie Op Megaphone Te Achterhalen

Video: Hoe De Locatie Op Megaphone Te Achterhalen
Video: The Kursk: Episode 5 - Raising the Kursk 2024, Mei
Anonim

De mobiele operator "Megafon" biedt zijn abonnees relevante diensten, waaronder locatiebepaling via telefoonnummer binnen het netwerk. Als u met een vergelijkbare behoefte wordt geconfronteerd, kunt u een van de verschillende gespecialiseerde opties aansluiten.

Hoe de locatie op Megaphone te achterhalen
Hoe de locatie op Megaphone te achterhalen

instructies:

Stap 1

Activeer de "Navigator" -service, waardoor u kunt achterhalen waar de abonnee met het "Megafon" -nummer zich op dit moment bevindt. In dit geval ziet u de coördinaten op de kaart direct op het scherm van uw mobiele telefoon. Deze dienst is vooral in trek bij ouders die willen weten waar hun kind loopt. De optie kan ook worden gebruikt door MTS-abonnees. Om te activeren, moet u een bericht naar een kort nummer sturen, een USSD-verzoek indienen of speciale acties uitvoeren op de website van de operator.

Stap 2

De belangrijkste service voor het bepalen van de locatie op Megafon-nummer is "Navigator". Kies * 140 # op uw telefoon of stuur het woord REG naar 1400. De abonnementskosten bedragen ongeveer 3 roebel per dag. Als het verzoek eenmalig wordt gedaan, wordt er 5 roebel van uw rekening afgeschreven.

Stap 3

Met de operator "Megafon" kunt u abonnees toevoegen aan uw persoonlijke lijst voor een snellere en gemakkelijkere locatiezoekopdracht. Stuur een sms naar 1400 met vermelding van het abonneenummer in internationaal formaat. In deze en andere gevallen is het alleen mogelijk om de locatie van de abonnee te bepalen met zijn toestemming. De abonnee ontvangt een bericht met een verzoek van de "Navigator", waarop hij het woord "JA" moet sturen. U kunt dus abonnees toevoegen aan de gemaakte lijsten en altijd weten waar ze zich bevinden.

Stap 4

Bepaal de locatie van de Megafon-abonnee door het korte nummer 0888 te bellen. Vertel de antwoordoperator de achternaam, naam en patroniem van de persoon die u nodig hebt, evenals zijn nummer. Een medewerker van het bedrijf stuurt hem een verzoek in handmatige modus en als de abonnee positief antwoordt, ontvangt u zijn coördinaten in de vorm van een sms-bericht. Gebruik desgewenst de speciale site van het bedrijf locator.megafon.ru, die ook zal helpen bepalen waar de persoon zich bevindt.

Aanbevolen: