Waarom Loopt Mijn Smartphone Snel Leeg?

Waarom Loopt Mijn Smartphone Snel Leeg?
Waarom Loopt Mijn Smartphone Snel Leeg?

Video: Waarom Loopt Mijn Smartphone Snel Leeg?

Video: Waarom Loopt Mijn Smartphone Snel Leeg?
Video: Telefoon snel leeg? NOOIT meer met deze 3 tips! | HANDIG 2024, April
Anonim

De moderne samenleving kan zich geen leven voorstellen zonder een mobiele telefoon. De gadget wordt niet alleen gebruikt voor gesprekken, maar vervangt ook volledig een camera, videocamera, mP3 - een USB-flashstation en in sommige gevallen zelfs een computer. Helaas zal deze veelzijdigheid de batterij snel leegmaken en kan deze op een kritiek moment in het leven losgelaten worden.

Waarom loopt mijn smartphone snel leeg?
Waarom loopt mijn smartphone snel leeg?

Wat moet er worden gedaan om de batterij te sparen en de hele dag verbonden te blijven?

Allereerst is het nodig. Een vrij logische vraag: waarom? En het punt is dat de telefoon, die enkele uren op het netwerk is aangesloten, de tijd heeft om volledig op te laden, daarna licht ontladen is en opnieuw begint op te laden. Het lijkt echter oké, periodiek opladen - het ontladen van een smartphone die op het netwerk is aangesloten, zal snel leiden tot een afname van de batterijcapaciteit.

Nog een punt dat velen over het hoofd zien: bij het verwijderen van stof en vuil van het oppervlak van de smartphone, blijft de oplaadplaats onrein en kan er ook ander afval uit zakken of tassen in verdwijnen. De aanwezigheid van vuil in de connector verstoort het normale opladen van de gadget.

Een functie waarmee je gemakkelijk foto's kunt bekijken, boeken kunt lezen of video's kunt bekijken. Automatisch draaien van het scherm moet worden uitgeschakeld wanneer er geen vraag naar is, de sensor is verantwoordelijk voor deze functie, die een enorme hoeveelheid oplaadtijd kost.

Als uw smartphone geen speciale sensor heeft die u op de hoogte stelt van een gemiste oproep of sms, moet u het scherm van tijd tot tijd inschakelen en controleren op gemiste oproepen. Helder behang dat op de screensaver is geïnstalleerd, draagt ook bij aan het snel ontladen van de smartphone.

Kalenders, rekenmachines, online games die niet volledig zijn uitgeschakeld, werken op de achtergrond en nemen beetje bij beetje de beschikbare lading op.

De helderheid van het scherm is standaard ingesteld op maximaal en neemt ook deel aan het ontlaadproces van de telefoon. Om de helderheid speciaal voor jou comfortabel te maken, moet je de instellingen van de gadget invoeren en precies de modus selecteren die je nodig hebt.

Elke tweede smartphone heeft internet en als gevolg daarvan kijk je naar video's, verschillende soorten speelgoed, sociale netwerken, dat wil zeggen alles waardoor je je smartphone de hele tijd in handen hebt. Het is al lang bewezen dat sterke verwarming, evenals lage temperaturen, de ontlading van de batterij aanzienlijk versnellen. Het is wenselijk dat het apparaat zich op een plaats bevindt waar het niet wordt beïnvloed door weersomstandigheden. Bij extreme hitte of juist bij vorst hoeft u geen gadgets uit uw tas of broekzak te halen, tenzij dit absoluut noodzakelijk is.

Aanbevolen: