Hoe Skylink Te Gebruiken?

Inhoudsopgave:

Hoe Skylink Te Gebruiken?
Hoe Skylink Te Gebruiken?

Video: Hoe Skylink Te Gebruiken?

Video: Hoe Skylink Te Gebruiken?
Video: Skylink Garage Opener 2024, Mei
Anonim

Skylink is een aanbieder van mobiele communicatie volgens de CDMA 450-standaard. De straling van dergelijke telefoons is merkbaar lager dan in de GSM-standaard, dat wil zeggen dat ze niet zo schadelijk zijn als GSM-telefoons. Dit is een groot pluspunt voor de gebruiker. Door het grotere bereik vanaf één basisstation is de inzet en het onderhoud van CDMA 450-netwerken merkbaar goedkoper dan GSM-netwerken. Om deze reden kan Skylink voordelige tarieven aanbieden. Hoe gebruik ik Skylink?

Hoe skylink te gebruiken?
Hoe skylink te gebruiken?

Noodzakelijk

  • - telefoon met ondersteuning voor CDMA-450-technologie
  • - een modem die werkt op EV-DO-technologie in de CDMA-standaard

instructies:

Stap 1

Een belangrijk nadeel van deze operator is de volledige afwezigheid van moderne mobiele telefoons. Vanwege het kleine gebruikersbestand van CDMA 450 zijn de productiekosten van de telefoons vrij hoog. Daarom worden er zelden nieuwe modellen gemaakt en zijn ze niet van goede kwaliteit. Toch is het voordelig om Skylink te gebruiken. De operator biedt handige onbeperkte tarieven die geschikt zijn voor zowel kleine bedrijven als individuele gebruikers. Skylink is de juiste keuze als u een goedkope mobiele verbinding of een direct nummer nodig heeft. De telefoons van deze operator zijn vrij duur, maar het is helemaal niet nodig om ze te kopen. Selecteer een telefoon die Skylink ondersteunt. Echt hoogwaardige modellen van het merk Ubiquam.

Stap 2

Skylink heeft ook draadloze internetdiensten tot 2,4 megabit per seconde met een goede dekking en hoge snelheid in Moskou en de regio Moskou. De prijzen zijn echter ook vrij hoog in vergelijking met de Big Three-operators. Skylink heeft radiodekking in veel andere regio's van de Russische Federatie. Als u draadloos internet van de Skylink-operator nodig hebt, sluit u dit aan met een modem die gegevens ontvangt en verzendt met behulp van EV-DO-technologie in de CDMA-standaard.

Stap 3

Hoe klant worden bij de Skylink-operator? Om Skylink mobiele communicatie te verbinden, koopt u een servicepakket inclusief een speciale R-UIM-kaart rechtstreeks bij Skylink-verkoopkantoren of bij andere mobiele retailers zoals ION, Euroset en anderen. U hebt ook een CDMA-450-telefoon nodig, die u kunt kopen bij Skylink of kunt bestellen bij externe leveranciers.

Stap 4

Wat heb je nodig om vanuit Skylink verbinding te maken met internet?

Dit vereist:

- laptop of pc met Windows XP of hoger;

- kies een geschikt tariefplan;

- kies een van de verschillende Skylink-modems die beschikbaar zijn op de website van de operator;

- bestel gratis in de online winkel of haal alles zelf op.

Aanbevolen: