Hoe De CID Van De Telefoon Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De CID Van De Telefoon Te Achterhalen?
Hoe De CID Van De Telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe De CID Van De Telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe De CID Van De Telefoon Te Achterhalen?
Video: Hoe goed zijn refurbished iPhones? (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

CID is een speciaal certificaat in de telefoon dat de belangrijkste voorzieningen definieert voor toegang tot de gegevens van de geheugenkaart van het apparaat door software van derden. Dit certificaat kan niet worden gewijzigd of verwijderd.

Hoe de CID van de telefoon te achterhalen?
Hoe de CID van de telefoon te achterhalen?

Noodzakelijk

  • - Internet toegang;
  • - een kabel voor aansluiting op een computer.

instructies:

Stap 1

Voer de volgende combinatie van tekens in in de standby-modus van uw Sony Ericsson-telefoon:> *

Stap 2

Gebruik een alternatieve methode om dit certificaat in uw telefoon te verifiëren, waarvoor u een computerverbinding met internet nodig heeft, en uw telefoon - met een computer. Houd er rekening mee dat u voor deze methode extra programma's moet installeren en dat u veel meer tijd zult besteden aan de uitvoering ervan dan aan het invoeren van een combinatie vanaf het toetsenbord van de telefoon.

Stap 3

Installeer de flashdriver op uw computer. Sluit uw mobiele apparaat aan met de speciale USB-kabel die erbij wordt geleverd. Wacht tot het apparaat wordt gedetecteerd in het besturingssysteem, selecteer handmatige installatie van het stuurprogramma en geef het pad op naar de map waar de flasher die u hebt gedownload zich bevindt. Het is niet overbodig om de programma's die u hebt gedownload vooraf te controleren op de aanwezigheid van schadelijke code en virussen.

Stap 4

Schakel uw mobiele apparaat in, start het XS ++ -programma (u kunt ook het alternatief gebruiken - setool2lite). Klik op het item "Verbinding" of "Identificatie" in het programma dat u hebt geopend. Selecteer koppelen in USB-modus in de telefoon, zoek de CID-code in de systeeminformatie die in het programma wordt weergegeven. Hier kunt u ook de softwareversie van uw mobiele apparaat en andere gegevens bekijken. Voer de koppeling uit met antivirus ingeschakeld.

Aanbevolen: