Een Server Op Je Telefoon Instellen

Inhoudsopgave:

Een Server Op Je Telefoon Instellen
Een Server Op Je Telefoon Instellen

Video: Een Server Op Je Telefoon Instellen

Video: Een Server Op Je Telefoon Instellen
Video: How to Make a Web Server on Your Android Device | No Root Required 2024, Mei
Anonim

Als u af en toe verbinding moet maken met internet buiten uw eigen appartement of kantoor, dan is het uiterst onverstandig om een 3G-modem aan te schaffen. Het is veel gemakkelijker om een gewone mobiele telefoon als modem te gebruiken om toegang te krijgen tot internet.

Een server instellen op je telefoon
Een server instellen op je telefoon

Noodzakelijk

  • - PC-pak;
  • - kabel.

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig is het moeilijk om een mobiele telefoon te vinden die is aangesloten op een computer met een kabel die geen modemfuncties ondersteunt. Maar hoe dan ook, het is beter om er eerst voor te zorgen dat dit mogelijk is. Sluit de USB-poort van laptops of desktopcomputers aan op je mobiele telefoon.

Stap 2

Download en installeer een programma waarmee u de synchronisatie tussen uw telefoon en uw computer kunt instellen. Het kan elk gewenst hulpprogramma zijn, maar fabrikanten raden aan hun programma's voor dit doel te gebruiken. Ze zijn meestal vrij beschikbaar op de officiële websites van deze bedrijven.

Stap 3

Als voorbeeld bekijken we de optie om verbinding te maken met internet met behulp van het hulpprogramma Nokia PC Suit. Met deze Nokia-producten kunt u een enorme hoeveelheid manipulatie met de telefoon uitvoeren. Voer dit programma uit.

Stap 4

Open het menu Internetverbinding. Houd er rekening mee dat de toegang tot het World Wide Web op de telefoon zelf moet worden geconfigureerd. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in die uw provider aanbeveelt om te gebruiken om verbinding te maken met internet. Ze nemen meestal dezelfde waarden aan als bij het configureren van de telefoon zelf.

Stap 5

Klik nu op de knop "Opties configureren". Voer meer gedetailleerde instellingen voor de internetverbinding in. Specificeer het toegangspunt voor verbinding en het type gegevensoverdracht. Als je een 3G-datatransmissiekanaal hebt gekozen, controleer dan eerst of je mobiele telefoon dit netwerk ondersteunt.

Stap 6

Klik nu op de knop "Voltooien" om de instellingen op te slaan. Klik in het menu "Internetverbinding" op de knop "Verbinden". Wacht terwijl het programma de vereiste bewerkingen uitvoert om de verbinding te voltooien. Minimaliseer nu het venster, maar sluit het niet. Onthoud dat door het programmavenster te sluiten, u uw computer loskoppelt van internet.

Aanbevolen: