Analoog Van Microsoft Office Voor IPad

Inhoudsopgave:

Analoog Van Microsoft Office Voor IPad
Analoog Van Microsoft Office Voor IPad

Video: Analoog Van Microsoft Office Voor IPad

Video: Analoog Van Microsoft Office Voor IPad
Video: БЕСПЛАТНЫЕ аналоги MS Office 2024, April
Anonim

Microsoft Office maakt het mogelijk om Office-documenten zowel vanaf een computer als met iPad-tablets te bekijken en te bewerken. Desalniettemin is het softwareproduct vrij duur voor het apparaat. De AppStore en iTunes bieden de mogelijkheid om alternatieve softwarepakketten te downloaden.

Analoog van Microsoft Office voor iPad
Analoog van Microsoft Office voor iPad

HopTo

HopTo is onlangs verschenen voor de iPad, maar heeft al ondersteuning gekregen voor extensies als DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT en PPTX. De applicatie kan RTF-documenten openen. Je kunt het bestand dat je nodig hebt om te bekijken in het programma uploaden met behulp van een van de cloudopslagservices (DropBox, Google Drive, OneDrive). De applicatie ondersteunt ook de verwerking van documenten die zijn geüpload via iTunes.

De interface van de softwareoplossing is speciaal ontworpen voor iPad. Het programma stelt u in staat om gekopieerde tekstgedeelten van het ene document naar het andere te selecteren en te plakken, heeft de mogelijkheid om te werken met bestanden die zijn ontworpen in Microsoft Office 2010. De toepassing kan ook de wijzigingen opnemen die in het document zijn aangebracht en geeft alle Office-bestanden volledig weer.

QuickOffice

QuickOffice was een van de eerste programma's die voor de iPad verscheen. Het pakket heeft een brede functionaliteit en stabiliteit, waardoor de applicatie de titel heeft verdiend van een van de beste oplossingen voor het werken met Microsoft Office-bestanden. Tegenwoordig heeft het programma de mogelijkheid om met Google Drive te werken. QuickOffice biedt een breed scala aan tekstfuncties en implementeert de meeste spreadsheetbesturingselementen in Microsoft Excel. Met zijn functionaliteit is het programma ook volledig gratis, het kan de wijzigingen en bewerkingen in documenten volgen.

Documenten om te gaan

Het Documents to Go-pakket is ook een populaire oplossing voor het werken met MS Office-bestanden, grotendeels vanwege de snelheid. De applicatie formatteert het document met succes en geeft het weer op het iPad-scherm. Het programma is ook handig om de nodige wijzigingen aan bestanden aan te brengen en ondersteunt veel bewerkingsfuncties. De applicatie is echter niet geschikt voor diegenen die vaak een inhoudsopgave gebruiken bij het werken met bestanden en vaak werken met afbeeldingen en tabellen in Word. In Documents to Go wordt ook niet gewerkt met bewerkingen en opmerkingen. Naast andere nadelen van de applicatie, kan men ook de vrij hoge prijs opmerken, die echter gedeeltelijk wordt gerechtvaardigd door de stabiliteit en snelheid van het programma.

CloudAan

CloudOn is uitgeroepen tot een van de beste apps in iTunes vanwege het principe achter het programma en de functionaliteit ervan. De applicatie is een volwaardige draagbare analoog van het Microsoft Office-pakket, wat tot uiting komt in de programma-interface. Het softwarepakket kan worden gekocht voor 99 roebel. met een volledige abonnementskosten van 979 roebel. in jaar. Een van de nadelen van het programma is de instabiliteit van zijn werk op de iPad 2 en eerdere modellen. Een ander kenmerk van het programma is de mogelijkheid om rechtstreeks te werken met een bestand dat is opgeslagen op de iCloud-cloudservice. Het is dus niet nodig om het document op het apparaat op te slaan, omdat alle wijzigingen automatisch direct op de server worden vastgelegd.

Aanbevolen: