Hoe De Id Van De Navigator Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Id Van De Navigator Te Vinden
Hoe De Id Van De Navigator Te Vinden

Video: Hoe De Id Van De Navigator Te Vinden

Video: Hoe De Id Van De Navigator Te Vinden
Video: Zoeken in de Navigator (1) 2024, Mei
Anonim

Bijna elk apparaat heeft een identificatienummer, hetzelfde geldt voor navigators. Verschillende modellen hebben verschillende acties om deze informatie te bekijken.

Hoe de id van de navigator te vinden
Hoe de id van de navigator te vinden

Noodzakelijk

technische documentatie

instructies:

Stap 1

Kijk in de gebruikershandleiding van je navigatiesysteem hoe je toegang krijgt tot de ID-codeweergave. Meestal bevindt het zich in een van de menu-items. Of om het te bekijken, moet u op speciale knoppen of pictogrammen drukken (in touch-modellen).

Stap 2

Ga naar het instellingenmenu van uw navigator en bekijk zorgvuldig de systeeminformatie met betrekking tot de identificatiecode. Het is ook te vinden in de systeeminformatie of in het menu-item "Over apparaat", hier hangt het allemaal af van het model en de fabrikant.

Stap 3

Houd de knop enkele seconden ingedrukt om het hoofdmenu van de navigator te openen totdat de systeeminformatie verschijnt. Kijk naar de gegevens in de id-regel - dit is de identificatie van uw navigator. In sommige gevallen kunt u in de standby-modus op alle menu-items drukken, bijvoorbeeld het pictogram voor het batterijniveau. Alles kan afhangen van de fabrikant en de combinaties die in de instructies worden aangegeven, werken mogelijk gewoon niet.

Stap 4

Om de functies en kenmerken van uw navigator beter te bestuderen, registreert u zich op een speciaal thematisch formulier en leest u daar de informatie over uw model. Raadpleeg ook vaker de gebruikershandleiding en de officiële website van de fabrikant.

Stap 5

Vraag bij het kopen van een navigator uw verkoopassistent welke combinatie u kunt gebruiken om het identificatienummer van het apparaat te achterhalen, zodat u in de toekomst geen tijd verspilt aan het zoeken naar informatie over de menu's en forums. Houd er rekening mee dat in sommige gevallen de identificatie ook op de garantiekaart of doos kan worden geschreven. Let bij aanschaf op de speciale servicestickers op de verpakking en documentatie van het apparaat.

Aanbevolen: