Een Mediaspeler Kiezen Media

Inhoudsopgave:

Een Mediaspeler Kiezen Media
Een Mediaspeler Kiezen Media

Video: Een Mediaspeler Kiezen Media

Video: Een Mediaspeler Kiezen Media
Video: Kieskeurig.nl Koopgidsvideo over Mediaspelers 2024, Mei
Anonim

Mediaspelers zijn een goed alternatief voor het bekijken van video's op een computer. Het gemak van dergelijke spelers ligt in hun draagbaarheid en connectiviteit met verschillende afspeelapparaten. Maar het is erg belangrijk om het soort mediaspeler te kiezen dat het maximale uit het gebruik haalt.

Een mediaspeler kiezen media
Een mediaspeler kiezen media

instructies:

Stap 1

Om de meest geschikte mediaspeler te kiezen, bepaalt u de vereisten ervoor. Ze kunnen betrekking hebben op de methode van gegevensopslag, het aantal ondersteunde formaten, interfaces voor aansluiting op een tv en andere afspeelapparaten, de mogelijkheid om toegang te krijgen tot internet en gebruiksgemak.

Stap 2

Op type informatieopslag worden mediaspelers onderverdeeld in apparaten met en zonder ingebouwde harde schijf. Bepaal welke optie het beste bij je past. Een mediaspeler met een eigen geheugen stelt u in staat om alle gegevens er direct op op te slaan. Tegelijkertijd zijn spelers zonder ingebouwde harde schijf goedkoper en kunnen een USB-flashstation, draagbare harde schijf en andere apparaten fungeren als aangesloten geheugenapparaten.

Stap 3

Bekijk de lijst met ondersteunde formaten. Idealiter, hoe meer, hoe beter. Dit heeft echter invloed op de prijs - een apparaat met meer mogelijkheden zal meer kosten. Als je zeker weet dat je geen exotische bestanden gaat gebruiken, kies dan natuurlijk een mediaspeler met een minimum aan ondersteunde formaten.

Stap 4

Bepaal het vereiste aantal connectoren om de mediaspeler op afspeelapparaten aan te sluiten. Focus op de techniek die al tot je beschikking staat. Het is wenselijk dat de mediaspeler HDMI ondersteunt. Hij is degene die door de meeste tv's wordt gebruikt om er verbinding mee te maken. Ook zullen de klassieke "tulpen" nooit overbodig zijn - met hun hulp kun je een mediaspeler zelfs op verouderde modellen aansluiten.

Stap 5

Als internetconnectiviteit niet belangrijk voor u is, kunt u de modellen die internettoegang ondersteunen onmiddellijk weggooien. Aan de andere kant kun je met een internetverbinding video's bekijken van online bronnen en van apparaten op je lokale netwerk.

Stap 6

Geniet van de gebruiksvriendelijke interface van de mediaspeler. Let tegelijkertijd op de uitvoering. Apparaten met low-power processors zijn langzamer maar ook goedkoper.

Stap 7

Vergelijk de ontvangen informatie volgens alle criteria. Kies de mediaspeler die het beste bij je past.

Aanbevolen: