Hoe De Navigator Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Navigator Te Herstellen
Hoe De Navigator Te Herstellen

Video: Hoe De Navigator Te Herstellen

Video: Hoe De Navigator Te Herstellen
Video: 2019 / 2020 BMW TFT digital display walkthrough with BMW Navigator 6 integration 2024, April
Anonim

De huidige situatie op de wegen van het land is zeer kritiek: wijdverbreide files, constante verkeersongevallen en nog veel meer. In dit opzicht worden automobilisten gedwongen om satellietnavigatiesystemen in hun auto's te installeren - GPS-navigators. Navigators zijn echter, net als andere moderne apparaten met ingebouwde GPS-signaalontvangers (smartphones, communicators, telefoons), gevoelig voor storingen, met name firmware-storingen.

Hoe de navigator te herstellen
Hoe de navigator te herstellen

Het is nodig

archief met een geschikte firmwareversie

instructies:

Stap 1

Het herstellen van auto-GPS-navigators kan op twee manieren: door een nieuwe firmware te downloaden en zonder opnieuw te flashen, door middel van de eenvoudigste SOFT-Reset. Wat betreft de eerste methode, alles is hier min of meer duidelijk, omdat het knipperen van de navigator volledig lijkt op het knipperen van een gewone mobiele telefoon, smartphone of communicator. Om dit te doen, moet u een archief met een geschikte firmwareversie van internet naar uw computer downloaden en uitpakken met een unzip-programma.

Stap 2

Daarna moet u de microSD-geheugenkaart uit de navigator verwijderen, deze in de kaartlezer plaatsen en het gedownloade firmwarebestand naar de hoofdmap kopiëren. Verwijder vervolgens de kaart uit het apparaat en plaats deze terug in de navigator.

Stap 3

Nu moet u het apparaat inschakelen en wachten tot er een dialoogvenster verschijnt met de vraag of u moet beginnen met knipperen. Na uw toestemming begint het knipperen van uw auto "vriend". Na voltooiing van de installatie klikt u op de knop "OK", waarna een venster met verdere instructies en instructies op het navigatorscherm verschijnt. Hiermee is het herstel van de navigator voltooid.

Stap 4

Software-reset van de navigatorinstellingen naar de fabrieksparameters die de navigator aanvankelijk had, wordt SOFT-Reset genoemd. Om de GPS-navigator op deze manier te herstellen, moet u naar ResidentFlash gaan en vervolgens naar JBSA4UI, waar u in de bestanden jbssetting.ini en jbssetting.ini.bak in de regel DefaultSetting = 0 "0" in "1" wijzigt.

Stap 5

Start daarna de navigator opnieuw en ga naar de map "Instellingen" - "Info". Onderaan zie je 3 iconen: "USB Settings", "Navigation Path" en Werkseins …, waarvan de laatste SOFT-Reset is, dat wil zeggen een terugkeer naar de fabrieksinstellingen. Klik erop. Daarna verschijnt een bericht: "Weet u zeker dat u de fabrieksinstellingen wilt herstellen?". Klik op Ja. Na een tijdje zullen de oorspronkelijke parameters terugkeren, daarom wordt uw navigator hersteld.

Aanbevolen: