Hoe Installeer Je Windows Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Je Windows Op Je Telefoon
Hoe Installeer Je Windows Op Je Telefoon

Video: Hoe Installeer Je Windows Op Je Telefoon

Video: Hoe Installeer Je Windows Op Je Telefoon
Video: How To Install Windows 10/8/7/XP on your Android Phone ! 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om het Windows Mobile-besturingssysteem op uw telefoon te installeren, zodat u deze procedure op het apparaat zelf of via uw desktopcomputer kunt voltooien.

Hoe installeer je Windows op je telefoon
Hoe installeer je Windows op je telefoon

instructies:

Stap 1

Download en installeer de speciale Active Sync-toepassing (voor Windows XP-versies) of Mobile Device Center (voor Windows Vista- en 7-versies) op uw computer. De applicatie wordt gratis verspreid op internet en kan worden gedownload van de officiële website van Microsoft Corporation.

Stap 2

Gebruik CAB-bestanden om Windows Mobile op de telefoon zelf te installeren. Om dit te doen, brengt u het archief eenvoudig over naar de telefoon met behulp van een handige methode - met behulp van het programma voor bestandsbeheer of door het apparaat op een computer aan te sluiten - en uit te pakken. Voer het uitvoerbare bestand van het programma uit en geef de opslaglocatie op. Zoek de snelkoppeling van het geïnstalleerde programma in het menu Start. Houd er rekening mee dat het installatiebestand automatisch wordt verwijderd. Als u dit bestand moet opslaan, moet u de parameters wijzigen in alleen-lezen.

Stap 3

Download de installatiebestanden van de nieuwste versie van Windows Mobile OS naar uw computer vanaf de officiële website van Microsoft Corporation en sla ze op een geschikte plaats op voor installatie via een pc. Sluit uw telefoon aan op uw computer en zorg ervoor dat u een back-up van uw persoonlijke gegevens op uw telefoon hebt gemaakt. Voer het uitvoerbare bestand met de extensie.exe uit en bevestig uw akkoord met de installatievoorwaarden in het systeemverzoekvenster dat wordt geopend. Volg de aanbevelingen van de wizard en wacht tot de installatie is voltooid. Het proces is bijna volledig geautomatiseerd en vereist geen tussenkomst van de gebruiker.

Stap 4

Druk op om Windows Phone Mango op je telefoon te installeren (als je Windows Mobile al hebt geïnstalleerd). Sluit hiervoor je telefoon aan op je computer en start de Zune-app. Open het hoofdmenu van het apparaat en ga naar het item "Instellingen". Selecteer de opdracht Update en installeer de voorgestelde update.

Stap 5

Geef een ander menu-item op en klik nogmaals op de knop Bijwerken. Verbreek onmiddellijk daarna de internetverbinding en wacht tot de Zune-app een beschikbare update weergeeft. Herstel uw internetverbinding en ga verder met het installatieproces. Wacht opnieuw op het bericht over de beschikbaarheid van updates en installeer het. De Zune-app zal Mango automatisch installeren.

Aanbevolen: