Hoe U Nummers Aan Uw IPod Kunt Toevoegen

Inhoudsopgave:

Hoe U Nummers Aan Uw IPod Kunt Toevoegen
Hoe U Nummers Aan Uw IPod Kunt Toevoegen

Video: Hoe U Nummers Aan Uw IPod Kunt Toevoegen

Video: Hoe U Nummers Aan Uw IPod Kunt Toevoegen
Video: How to Add Songs to an iPod 2024, Mei
Anonim

De iPod is een van de meest populaire mediaspelers die er zijn. Hiermee kun je naar muziek van alle gangbare formaten luisteren. Om de gewenste nummers naar uw apparaat te downloaden, moet u de iTunes-software van Apple gebruiken.

Hoe u nummers aan uw iPod kunt toevoegen
Hoe u nummers aan uw iPod kunt toevoegen

instructies:

Stap 1

Om met de inhoud van het iPod-geheugen te werken, moet u deze synchroniseren met uw computer. Download hiervoor de iTunes-applicatie van de officiële Apple-website. Voer na de downloadprocedure het resulterende bestand uit en installeer het programma op uw computer volgens de instructies van het installatieprogramma.

Stap 2

Start iTunes met de snelkoppeling op uw bureaublad. Wacht tot het programma is geladen en ga naar het menu "Bestand" - "Bestanden toevoegen aan bibliotheek". Als u niet elk nummer afzonderlijk wilt toevoegen, selecteert u het menu-item "Map aan bibliotheek toevoegen". Dit geeft u de mogelijkheid om alle bestanden van de opgegeven map in één keer naar de iPod te downloaden.

Stap 3

Geef in het venster dat verschijnt het pad op naar de benodigde bestanden of mappen met nummers voor de iPod. U kunt ook een melodie toevoegen door het item "Mediabibliotheek" te openen en de benodigde bestanden en mappen te verplaatsen door te slepen terwijl u de linkermuisknop ingedrukt houdt.

Stap 4

Sluit vervolgens uw iPod aan op uw computer met behulp van de USB-kabel die bij het apparaat is geleverd. Wacht tot het programma de speler detecteert en klik vervolgens op het iPod-pictogram in de rechterbovenhoek van het programma.

Stap 5

Ga naar het gedeelte Muziek in het midden van het iTunes-venster om nummers te synchroniseren. Stel de parameters van automatische of handmatige synchronisatie in met behulp van de overeenkomstige menu-items van het programma. Nadat u alle instellingen hebt voltooid, klikt u op de knop "Synchroniseren".

Stap 6

Wacht tot het proces van het toevoegen van nummers aan de iPod is voltooid. Nadat de procedure is voltooid, ziet u een bijbehorende melding op het scherm. Zodra de synchronisatie voorbij is, kunt u de speler loskoppelen van de computer en naar het muziekgedeelte gaan om de gedownloade melodieën te controleren.

Aanbevolen: