Hoe Ga Je Naar "Super MTS"

Inhoudsopgave:

Hoe Ga Je Naar "Super MTS"
Hoe Ga Je Naar "Super MTS"

Video: Hoe Ga Je Naar "Super MTS"

Video: Hoe Ga Je Naar "Super MTS"
Video: Супер МТС изменение тарифа 2020 - как перейти на МТС 2024, Maart
Anonim

Onder de tariefplannen van het MTS-bedrijf is er iets om uit te kiezen. Verouderde tarieven worden vervangen door nieuwe en soms blijken ze winstgevender te zijn. Als u besluit uw huidige tarief te wijzigen in "Super MTS", kunt u dit doen op elke manier die voor u het handigst is uit de onderstaande. De kosten om over te schakelen naar het geselecteerde tarief zijn afhankelijk van uw regio en hoe lang geleden u uw huidige tariefplan hebt geactiveerd.

Hoe ga je naar?
Hoe ga je naar?

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - voldoende bedrag op de balans;
  • - computer of communicator;
  • - internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Neem persoonlijk contact op met de dichtstbijzijnde winkel-salon (servicekantoor) van het MTS-bedrijf. Vergeet niet uw paspoort mee te nemen. Het salonpersoneel zal u in detail de voorwaarden van de overgang, de kosten van de service uitleggen en, als u niet van gedachten verandert, zullen zij uw tarief vervangen door Super MTS.

Stap 2

Ga naar de MTS-website. Selecteer uw regio. Open de rubriek "Tarieven en kortingen voor oproepen". Zoek "Super MTS" in de lijst met aanbiedingen en ga naar de tarievenpagina.

Stap 3

Scroll naar beneden naar de onderkant van de beschrijving van het tariefplan. De rode rechthoek geeft het bedrag aan dat van uw rekening wordt afgeschreven wanneer u uw tariefplan wijzigt. Klik op deze rechthoek. Er wordt een venster geopend met het USSD-commando, door te typen, wordt u overgezet naar het "Super MTS" -tarief.

Stap 4

Gebruik de "Internet Assistant" van het MTS-bedrijf. Als u uw wachtwoord bent vergeten of deze service nog nooit hebt gebruikt, belt u 1115 of kiest u het USSD-commando * 111 * 25 #

Stap 5

Selecteer "Tariefplan wijzigen" in het menu dat wordt geopend. Zoek "Super MTS" in de lijst. De kosten van het overschakelen naar het tarief worden daar aangegeven. Bovendien kunt u de lijst met aangesloten aanvullende diensten bekijken en indien nodig corrigeren.

Stap 6

Gebruik de "Mobile Portal" van het MTS-bedrijf (een andere naam is "MTS Service * 111 #"). Om dit te doen, kiest u het USSD-commando * 111 * 58 # Als u als reactie een onleesbare reeks tekens hebt ontvangen, schakelt u de transliteratie van het menu in door het commando * 111 * 6 * 2 te kiezen # Herhaal nu het eerste verzoek opnieuw. Het scherm toont een genummerde lijst met tarieven waarnaar u kunt overschakelen. Klik op "Beantwoorden" en voer het nummer in waaronder "Super MTS" verschijnt. Dien uw antwoord in.

Stap 7

Gebruik de MTS Service-applicatie voor smartphones. Om een link te krijgen om het programma te downloaden, stuurt u een USSD-opdracht vanaf uw telefoon * 111 * 1111 # U ontvangt een antwoord in de vorm van een sms. Installeer de applicatie op je mobiel en wijzig het tarief via de programma-interface. Zie de MTS-website voor gedetailleerde instructies over het gebruik van de applicatie.

Stap 8

Gebruik de "Electronic Assistant" van het MTS-bedrijf, waarmee u het tariefplan kunt wijzigen via de betaalterminals in het menu "MTS Services". U kunt de dienst "Electronic Assistant" op de volgende manieren activeren: • Bel het nummer 1112163 • Stuur een sms met de tekst 2163 naar nummer 111 • Stuur het commando * 111 * 2163 # • Gebruik de "Internet Assistant".

Stap 9

Bestel een wachtwoord om toegang te krijgen tot de service-opties door een sms te sturen naar 6262, of selecteer het menu-item "Bestel wachtwoord" direct in de "Electronic Assistant" zelf direct op de betaalautomaat. Lees meer op de MTS-website.

Aanbevolen: