Hoe De Regio Van De Operator Op Telefoonnummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Regio Van De Operator Op Telefoonnummer Te Achterhalen?
Hoe De Regio Van De Operator Op Telefoonnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe De Regio Van De Operator Op Telefoonnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe De Regio Van De Operator Op Telefoonnummer Te Achterhalen?
Video: Hackers kunnen je 06-nummer kapen: zo werkt sim-swapping - RTL NIEUWS 2024, Mei
Anonim

Als u wilt weten naar welke regio u gaat bellen, is dit helemaal niet zo moeilijk als het op het eerste gezicht lijkt. Om dit probleem op te lossen wordt een beroep gedaan op veel middelen.

Hoe de regio van de operator op telefoonnummer te achterhalen?
Hoe de regio van de operator op telefoonnummer te achterhalen?

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig is het niet moeilijk om de regio van de abonnee aan zijn telefoonnummer te achterhalen. Het belangrijkste is dat u toegang heeft tot internet, waarop u speciaal voor deze doeleinden gemaakte sites moet bezoeken. Er zijn honderden vergelijkbare bronnen. Hier zijn er slechts een paar.

Stap 2

De eenvoudigste manier is bijvoorbeeld om de webportal van SpravkaRU. Net te bezoeken. Dit is een soort telefoongids, die gsm-codes, postcodes en zelfs vastgoedgegevens bevat. De gids is heel gemakkelijk te gebruiken. In de lijst met regio's die wordt geopend, wordt naast elke stad de telefooncode tussen haakjes aangegeven - de eerste cijfers van het nummer dat op de mobiel wordt weergegeven wanneer een inkomende of uitgaande oproep wordt gedaan. Als je de code die je nodig hebt niet in deze lijst hebt gevonden, gebruik dan de uitgebreide referentie door op de bijbehorende link te klikken. Het gemak van deze service ligt in het feit dat het de telefoonnummers van Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland, Kazachstan, Moldavië en Letland presenteert.

Stap 3

De website van Spravportal is net zo handig. Hier kunt u niet alleen gedetailleerde informatie krijgen over het mobiele telefoonnummer, de mobiele operator en de plaats van registratie van de abonnee, maar ook een sms sturen naar het opgegeven nummer. Om deze dienst te gebruiken, volstaat het om het volgende adres in de regel van uw browser in te voeren: https://www.spravportal.ru/Services/PhoneCodes/MobilePhoneInfo.aspx. Of bel https://www.spravportal.ru/Services/PhoneCodes/MobilePhoneInfo.aspx?q= en voer na het gelijkteken het tiencijferige telefoonnummer in. Klik vervolgens op de knop "Definieer operator". Nadat alle informatie over het nummer dat in een speciaal veld is ingevoerd voor u beschikbaar is, kunt u er een bericht naar sturen. Bovendien is het helemaal gratis.

Stap 4

Er zijn ook programma's waarmee u niet alleen het telefoonnummer kunt bepalen, maar ook de operator van de communicatie die door de abonnee wordt gebruikt. Een van hen, rechtstreeks in de telefoon geïnstalleerd, wordt "Operators of Russia" genoemd. De applicatie weegt minder dan 0,5 MB. Het gemak van het gebruik van dit programma ligt in het feit dat om de mobiele operator te achterhalen, het voldoende is om het telefoonnummer in een speciaal veld in te voeren en op de knop "Definiëren" te drukken. U kunt dit programma downloaden op:

Aanbevolen: