Welke Chinese Telefoon Te Kiezen

Inhoudsopgave:

Welke Chinese Telefoon Te Kiezen
Welke Chinese Telefoon Te Kiezen

Video: Welke Chinese Telefoon Te Kiezen

Video: Welke Chinese Telefoon Te Kiezen
Video: The TRUTH about Chinese Smartphones 2024, Mei
Anonim

Onder de vele technische goederen die in China worden geproduceerd, nemen smartphones en tablets, die hun Koreaanse en Amerikaanse tegenhangers in kwaliteit al lang inhalen, een speciale plaats in. Het is best lastig om uit de vele Chinese smartphones een specifiek model te kiezen, maar er zijn merken die meer aandacht verdienen.

Chinese telefoons
Chinese telefoons

instructies:

Stap 1

Lenovo is misschien wel het meest populaire Chinese merk in Rusland. Het bedrijf produceert personal computers, tablets en smartphones, die het vervolgens levert aan vele landen over de hele wereld. Voordelen van de hele Lenovo-reeks: een zeer ruime batterij, die 3-4 dagen autonoom kan werken in de standby-modus, en lage kosten in vergelijking met andere merken. Bovendien geeft het bedrijf garantie op de producten, aangezien het representatieve kantoren en servicecentra heeft in Rusland. De voor de hand liggende nadelen zijn een nogal onhandig ontwerp, zonder speciale franjes, ondoordachte montagemomenten (de plug van de USB-ingang kan bijvoorbeeld een speling spelen). Over het algemeen kan Lenovo worden aanbevolen als een kwaliteitsproduct met een gemiddeld prijsbeleid.

Stap 2

Huawei is een van de eerste Chinese smartphonefabrikanten in Rusland. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van originele producten met een zeer hoge kwaliteit van vakmanschap, materialen en ontwerp die wedijveren met Apple-producten. De kosten van Huawei-smartphones zijn vrij hoog - voor de prijs zijn de telefoons van het merk vergelijkbaar met Samsung en Asus. De voordelen van vrijwel alle modellen van de fabrikant: elegant design, gebruiksgemak (gemakkelijk in de hand te houden, tekst typen, internetten), goede kwaliteit camerabeelden. Er zijn echter ook nadelen: Huawei installeert een standaard 2000 mAh-batterij op zijn smartphones, deze gaat maar 1-2 dagen mee in stand-by of 1 dag in actief gebruik.

Stap 3

Een van de beste merken die kunnen worden gekocht in een Chinese online winkel of zelfs in echte winkels in Rusland is Meizu. Smartphones van dit bedrijf zijn meestal erg duurzaam en verschillen in de kwaliteit van materialen en afwerking. Het beste model werd erkend als Meizu MX2 - een grote en dunne smartphone met een enorm aantal ingebouwde functies, vooraf geïnstalleerde Android 4 en uitstekende kleurweergave. De nadelen van Meizu zijn traditioneel de batterij (standaard 1800 mAh, versterkt met 2000 mAh, waarvan de lading in de meeste gevallen zelfs niet genoeg is voor 1-2 dagen actief werk) en de prijs. De kosten van Meizu-smartphones zijn hoger dan die van minder bekende tegenhangers.

Stap 4

Andere Chinese merken die aan Rusland worden geleverd, zijn Oppo en Zopo. Deze twee fabrikanten zitten op hetzelfde niveau als het gaat om het kwaliteitsniveau van hun producten. Smartphones van deze twee bedrijven onderscheiden zich in de regel door een goed ontwerp (dunne behuizing, afgeronde hoeken, klassieke zwart-witte carrosseriekleuren), een batterij met gemiddelde capaciteit en een vooraf geïnstalleerd Android-systeem.

Aanbevolen: