Hoe Android Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Android Te Flashen
Hoe Android Te Flashen

Video: Hoe Android Te Flashen

Video: Hoe Android Te Flashen
Video: VolksPC. How to install full Linux on most Android devices. 2024, Maart
Anonim

Het Android-besturingssysteem wordt actief gebruikt op smartphones, communicators en tabletcomputers. Het is ontwikkeld op basis van OS Linux. Tegenwoordig zijn er een groot aantal verschillende versies van dit systeem bekend. In de Android-omgeving kun je verschillende Java-applicaties en games maken met speciaal daarvoor door Google ontwikkelde bibliotheken.

Android flashen flash
Android flashen flash

instructies:

Stap 1

Voordat u het Android-besturingssysteem flasht, moet u een reservekopie maken van alle persoonlijke gegevens en contacten, waarvan het verlies u erg van streek kan maken. Gebruik het bestand androidinstall.tar voor firmware.

Stap 2

Sluit de SD-kaart aan op uw computer en zorg ervoor dat deze FAT32-geformatteerd is. Maak in de hoofdmap van de harde schijf van uw apparaat een map met de naam andboot. Download de nieuwste firmware van de officiële website. Zoek het bestand androidinstall.tar in het gedownloade archief en kopieer het naar de map andboot.

Stap 3

Verwijder de SD-kaart uit de computer en plaats deze in het apparaat. Schakel het in en download het nieuwste NHB-bestand en ROM Update Utility. Houd vervolgens de aan / uit-knop van de camera en de Reset-knop tegelijkertijd ingedrukt totdat er een blauw scherm verschijnt met onderaan het opschrift Serial. Sluit het apparaat vervolgens opnieuw aan op uw computer en het woord serieel verandert in Usb.

Stap 4

Voer het hulpprogramma ROM Update Utility uit om het flashing-proces te starten. Nadat de firmware is voltooid, moet de smartphone automatisch opnieuw opstarten en vervolgens loskoppelen van de computer.

Stap 5

Het firmwareproces kan enigszins afwijken van de bovenstaande volgorde, afhankelijk van de versie van het besturingssysteem en het model van de gadget. Het principe blijft in ieder geval hetzelfde. Als je zelf Android 2.1 niet naar 2.2 kon flashen, vraag dan om hulp van mensen die goed thuis zijn op dit gebied. Na het uitvoeren van de firmware zal je apparaat niet alleen veel sneller werken, maar ook nog meer verschillende mobiele applicaties en games ondersteunen.

Aanbevolen: