Smartphone Populariteitsbeoordeling

Inhoudsopgave:

Smartphone Populariteitsbeoordeling
Smartphone Populariteitsbeoordeling

Video: Smartphone Populariteitsbeoordeling

Video: Smartphone Populariteitsbeoordeling
Video: ZTE BLADE L9 - САМЫЙ ДЕШЕВЫЙ СМАРТФОН ЗА 4790 РУБЛЕЙ! 2024, Mei
Anonim

De beoordeling van de meest populaire smartphones wordt bepaald in overeenstemming met hun functionele vulling, afwerking en implementatie van de nodige functies. Er wordt ook rekening gehouden met de populariteit van het toestel onder consumenten en de beschikbare reviews.

Smartphone populariteitsbeoordeling 2014
Smartphone populariteitsbeoordeling 2014

Beoordeling van smartphones op TopTenReviews

TopTenReviews is een bedrijf dat onderzoek doet naar de kwaliteit van software en hardware van diverse elektronica. De officiële website van het bedrijf bevat allerlei analytische beoordelingen en conclusies met betrekking tot de apparaten van de hoogste kwaliteit die onlangs zijn uitgebracht.

Op de eerste plaats in de ranglijst van smartphones in 2014, plaatste de publicatie de HTC One M8-telefoon, die de eerste plaats kreeg met een algemene beoordeling van 8,9 uit 10. De indicatoren van de apparaten waren onder meer ontwerp, camerakwaliteit, batterijduur, technische specificaties en extra functies. Het toestel van HTC heeft 2GB RAM, een 5-inch display en een 5MP camera aan de voorkant. De telefoon wordt aangedreven door Qualcomm's Snapdragon 801-quad-coreprocessor met een kloksnelheid van 2,3 MHz. Het toestel is voorzien van 16, 32 en 64 GB werkgeheugen en ondersteunt ook het werken met flashdrives tot 128 GB. De diagonaal van het telefoonscherm is 5 inch met een resolutie van 1920x1080.

Op de tweede plaats met een beoordeling van 8,65 punten staat de LG G2-telefoon, aangedreven door Snapdragon 800 met een klokfrequentie van 2, 26 MHz en 4 cores. De schermgrootte van het toestel is 5,2 inch met een resolutie van 1920x1080 pixels. De 3e plaats in de beoordeling van de editie wordt ingenomen door de Galaxy Note 3 met 3 GB RAM. De smartphone wordt aangedreven door een Snapdragon 800-processor met een frequentie van 2,26 MHz, net als de LG G2. Het voordeel van het toestel is het 5,7 inch Super AMOLED-display.

Op de 4e plaats in de ranglijst staat de Nokia Lumia Icon op Windows Phone. Apple iPhone op iOS behaalde de 5e plaats met een beoordeling van 7,65 punten. Galaxy S4 staat op de 6e positie, gevolgd door LG G Flex en Sony Xperia Z1 op respectievelijk de 7e en 8e plaats. Google Nexus 5 stond op de 9e plaats. Motorola Droid Maxx scoorde 6,48 punten en nam de 10e positie in.

De meest populaire smartphones volgens Ditching

Ditching is een gerenommeerde Britse site die ook gespecialiseerd is in elektronicarecensies. Volgens deze editie wordt de eerste rij van de beste toestellen van 2014 ingenomen door de HTC One M8. Op de tweede plaats staat de Sony Xperia Z2, aangedreven door Qualcomm's MSM8974AB-processor met een kloksnelheid van 2,3 GHz en 4 cores. In dit geval is de hoeveelheid RAM van het apparaat 3 GB. Samsung's Galaxy S5 staat op de derde regel van de beoordeling. De 4e positie wordt ingenomen door LG G2 en smartphones Google Nexus 5 en Sony Xperia Z1 bezetten respectievelijk de 5e en 6e lijn. Verder werd de publicatie gekenmerkt door Apple iPhone 5s, Samsung Galaxy S4, Motorola Moto G en HTC One Mini.

Aanbevolen: