Hoe De Luidspreker Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Luidspreker Uit Te Schakelen
Hoe De Luidspreker Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Luidspreker Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Luidspreker Uit Te Schakelen
Video: How to Disable / Turn OFF TalkBack on a Huawei Mate 10 Pro 2024, Mei
Anonim

De speakerphone-functie in de telefoon was eerder relevant bij het ontbreken van de mogelijkheid om draadloze headsets aan te sluiten, maar deze functie wordt nu nog steeds gebruikt.

Hoe de luidspreker uit te schakelen
Hoe de luidspreker uit te schakelen

Noodzakelijk

jouw telefoon nummer

instructies:

Stap 1

Als je de speakerphone moet uitschakelen tijdens het praten op een mobiele telefoon, zoek dan in het menu de knop (meestal linksboven) met het label "Speakerphone uitschakelen", verschillende afkortingen zijn ook mogelijk, klik erop en schakel over naar de normale gespreksmodus. Wees voorzichtig, de speakerphone kan ook worden uitgeschakeld met het menu-item waarmee je hem hebt aangezet, dus je kunt niet snel van modus wisselen.

Stap 2

Als u de luidspreker van uw vaste telefoon wilt uitschakelen, gebruikt u de speciaal daarvoor bestemde knop op het toetsenbord van de telefoon. Deze bevindt zich meestal in de rechterbenedenhoek van het numerieke gedeelte, maar er zijn verschillende opties. Meestal is het gemarkeerd met een speciale inscriptie of een pictogram met een bijbehorend pictogram. Soms gebeurt het wisselen van modus ook als u deze knop een paar seconden ingedrukt houdt.

Stap 3

Om de speakerphone in de auto uit te schakelen via een draadloze verbinding met een mobiel apparaat via Bluetooth, gebruikt u het apparaat ontkoppelen vanuit het telefoonmenu of vanuit de instellingen van de speler door de telefoon los te koppelen in het menu. Eigenlijk heeft dit type communicatie niets te maken met speakerphone, alleen het geluid dat door het signaal naar de telefoon wordt verzonden, komt uit de autoluidsprekers. Dit is ook beschikbaar voor andere apparaten die een Bluetooth-verbinding gebruiken.

Stap 4

Houd er rekening mee dat deze functie wordt aanbevolen voor gebruik in auto's om ongelukken te voorkomen die verband houden met het rijden tijdens het telefoneren, en in sommige landen is dit de enige legale manier voor chauffeurs om te bellen. Het werkingsprincipe is hier ongeveer hetzelfde als bij een conventionele draadloze headset.

Aanbevolen: