Samsung-telefoongeheugen Opschonen

Inhoudsopgave:

Samsung-telefoongeheugen Opschonen
Samsung-telefoongeheugen Opschonen

Video: Samsung-telefoongeheugen Opschonen

Video: Samsung-telefoongeheugen Opschonen
Video: Samsung UE40D5520RW циклическая перезагрузка. 2024, Mei
Anonim

U kunt uw telefoongeheugen op verschillende manieren wissen. Het is het beste om dit te doen met behulp van standaardtools, maar voor sommige apparaatmodellen wordt speciale software geleverd.

Hoe het Samsung-telefoongeheugen schoon te maken
Hoe het Samsung-telefoongeheugen schoon te maken

Noodzakelijk

  • - een kabel voor aansluiting op een computer;
  • - Software naar je telefoon.

instructies:

Stap 1

Sluit je Samsung-telefoon aan op je computer met de meegeleverde kabel. Als u de inhoud van de geheugenkaart wilt wissen, koppelt u de apparaten in de modus "verwijderbare opslag".

Stap 2

Open de inhoud met Verkenner in AutoPlay of vanuit het menu Deze computer. Zorg ervoor dat u verborgen items voor de huidige gebruiker van het besturingssysteem bekijkt.

Stap 3

Open Mapopties in het menu Configuratiescherm en navigeer naar het tweede tabblad. Stel de optie "Verborgen bestanden en mappen weergeven" helemaal aan het einde van de lijst in, pas de gemaakte wijzigingen toe en sla ze op.

Stap 4

Verwijder in de inhoud van de geheugenkaart van uw telefoon items die niet nodig zijn voor gebruik. Controleer ook de verwisselbare schijf op virussen. Als u gegevens volledig van de kaart wilt verwijderen, gebruikt u de opmaakhulpmiddelen van het besturingssysteem en de telefoon.

Stap 5

Ga naar het menu "Deze computer" en klik met de rechtermuisknop op de aangesloten verwisselbare opslag van uw telefoon. Selecteer het item "Formatteren" en klik in het venster dat verschijnt op de knop "Opmaak starten". Wacht tot het einde van de operatie.

Stap 6

Navigeer vanuit het menu van je telefoon naar de bestandsbeheerder van je flashkaart. Start het opmaakproces. Het wordt ook aanbevolen om dit te doen om systeemmappen te herstellen na het formatteren via een pc.

Stap 7

Als u het geheugen van uw Samsung-telefoon wilt wissen, sluit u deze aan op uw computer in PC Suite-modus, nadat u ervoor heeft gezorgd dat de benodigde software is geïnstalleerd.

Stap 8

Start de bestandsbrowser en verwijder degene die u niet nodig heeft. Gebruik voor een volledige reiniging de restore in het menu van uw mobiele apparaat. In dit geval zal het systeem zelfstandig de nodige acties uitvoeren.

Aanbevolen: