Wat Is Viber

Inhoudsopgave:

Wat Is Viber
Wat Is Viber

Video: Wat Is Viber

Video: Wat Is Viber
Video: Welcome to Viber! 2024, Mei
Anonim

Viber is een gratis programma waarmee u rechtstreeks vanaf apparaten die op verschillende platforms werken, kunt bellen, berichten en afbeeldingen naar andere netwerkgebruikers kunt sturen. Een onderscheidend kenmerk van de applicatie is de eenvoud, functionaliteit en gratis, waardoor het programma enorm populair werd.

Wat
Wat

instructies:

Stap 1

Viber is beschikbaar voor installatie op de meeste platforms die momenteel beschikbaar zijn voor zowel mobiele apparaten als desktops en laptops. De app is beschikbaar voor smartphones die draaien op Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry OS, Symbian en Bada. Voor computers kan het programma worden geïnstalleerd op Windows, Linux en OS X.

Stap 2

Bij installatie op een mobiel apparaat synchroniseert de applicatie met het adresboek van het apparaat en integreert het in de functionaliteit ervan. Om te bellen, selecteert u gewoon een nummer in uw adresboek en bevestigt u de actie door op het Viber-pictogram te klikken. Spraakcommunicatie via het programma wordt uitgevoerd via Wi-Fi en 3G draadloze netwerken, terwijl het gesprek gratis is en de gebruiker alleen voor internetverkeer kan betalen.

Stap 3

Wanneer het programma voor de eerste keer wordt gestart, wordt de gebruiker gevraagd om het telefoonnummer aan de service te koppelen en vervolgens de actie te bevestigen met de verzonden activeringscode. De Viber-verbindingsservice is gratis. De applicatie-interface implementeert de mogelijkheid om niet alleen een spraakoproep te doen, maar ook om tekstberichten, vastgelegde video, audio-opnamen en foto's uit te wisselen.

Stap 4

Het applicatiescherm is verdeeld in drie secties. Tabbladen onderaan het scherm geven de gebruiker toegang tot recente berichten, oproepen en contacten. Ook is er onderaan een knop om het toetsenbord op te roepen en meer opties te openen. Emoticons zijn ook beschikbaar in de interface. De applicatie kan ook op tablets worden gestart, maar de functie van spraakoproepen op deze apparaten is niet actief.

Stap 5

Viber kan worden gedownload en geïnstalleerd met behulp van de standaardservices die beschikbaar zijn op mobiele apparaten: respectievelijk AppStore, Play Store of Market voor iOS, Android en Windows Phone. Om een applicatie te installeren, voert u gewoon de naam in de programmamanager in en klikt u op "Installeren".

Stap 6

Om Viber op uw computer te installeren, downloadt u het installatieprogramma van de officiële website van het programma. Open hiervoor een browservenster en ga naar de resource viber.com. Klik in het centrale deel van het venster op het bureaubladpictogram en vervolgens op Viber downloaden. Het downloaden van het installatieprogramma begint en nadat het downloaden is voltooid, kan het worden gestart. Als u Viber voor OSX of Linux wilt installeren, klikt u op de link Meer lezen boven de groene knop Viber downloaden. Selecteer uit de beschikbare opties uw besturingssysteem en vervolgens de juiste downloadoptie.

Aanbevolen: