Alle Voor- En Nadelen Van Honor 8A

Inhoudsopgave:

Alle Voor- En Nadelen Van Honor 8A
Alle Voor- En Nadelen Van Honor 8A

Video: Alle Voor- En Nadelen Van Honor 8A

Video: Alle Voor- En Nadelen Van Honor 8A
Video: ЧЕСТНЫЙ ОБЗОР HONOR 8A 2024, Mei
Anonim

De Honor 8A is een smartphone die door Honor wordt gepresenteerd als een krachtig budgettoestel. Maar is het echt zo en is het de moeite waard om te kopen?

Alle voor- en nadelen van Honor 8A
Alle voor- en nadelen van Honor 8A

Ontwerp

Honor 8A verschilt qua uiterlijk niet veel van eerdere modellen van deze lijn. Dit zijn de typische kleine randen rond de randen van het scherm, de uitsparing voor de camera aan de voorkant lijkt op een druppel. Ondanks het feit dat de behuizing volledig van plastic is gemaakt, voelt het oppervlak zeer aangenaam aan. Het is antislip en ligt lekker in de hand.

Beeld
Beeld

Het achterpaneel heeft een ongebruikelijke structuur. De rechterkant is bedekt met een glanzend oppervlak en de linkerkant (die vanaf de camerakant is bedekt) is mat. Vergeet niet dat het glanzende oppervlak zeer gemakkelijk vervuild raakt en vingerafdrukken, vlekken, enz. op zichzelf achterlaat. De matte kant is helemaal bekrast als je hem met kleingeld of sleutels in je zak draagt. Je kunt je telefoon daarom het beste in een hoesje dragen. Helaas zit het niet in de kit en moet je het apart aanschaffen.

Beeld
Beeld

De vingerafdrukscanner zit aan de achterkant en is snel genoeg. Ontgrendelen gebeurt letterlijk in een seconde. Het apparaat leest geen natte vingers.

Beeld
Beeld

Camera

Er is slechts één 13MP-lens als hoofdcamera. Er is ook een neplens, het maakt niet uit.

Beeld
Beeld

Overdag komen de foto's er best goed uit: hoge scherpte, behoud van het kleurenpalet. Vanwege het lage dynamische bereik kunnen er nog steeds onnodige schaduwen verschijnen, maar dit is niet kritisch - over het algemeen zijn de afbeeldingen van hoge kwaliteit.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

Maar 's nachts begint het beeld af te brokkelen. Het is duidelijk dat de focus constant loopt, zelfs als je deze handmatig aanpast door het scherm aan te raken, zal het hoofdobject nog steeds wazig zijn. Er zijn geen sterren aan de hemel, de maan wordt slecht weergegeven. Over het algemeen kunnen we concluderen dat de camera 's nachts nogal matig is. En in het algemeen heeft de ontwikkelaar het niet benadrukt.

Beeld
Beeld

De camera aan de voorkant heeft 8 MP en is over het algemeen redelijk goed: goede details, nauwkeurige kleuren. Films kunnen hier worden opgenomen in FullHD (1080p) met 30 frames per seconde. Voor een smartphone die ongeveer 10 duizend roebel kost, is dit een buitengewoon goed resultaat.

Specificaties:

De Honor 8A wordt aangedreven door een acht-core MediaTek MT6765-processor in combinatie met een PowerVR GE8320 GPU. Het RAM-geheugen is 2 GB, het interne geheugen is 32 GB, terwijl er een slot is voor een microSD-geheugenkaart tot 512 GB. Het kan ook worden gebruikt voor een tweede simkaart.

Beeld
Beeld

De batterij met een capaciteit van 3020 mAh stelt je in staat om de hele dag actief gebruik te maken van je smartphone. Er is geen snellaadmodus en daarom kan de telefoon in ongeveer drie uur tot honderden procent worden opgeladen, wat best lang is.

Over het algemeen zijn de prestaties van de smartphone hoog genoeg voor een prijs van 10.000, en daarom is het heel goed mogelijk om het aan gebruikers aan te bevelen.

Aanbevolen: