Alle Voor- En Nadelen Van De Honor 10-smartphone

Inhoudsopgave:

Alle Voor- En Nadelen Van De Honor 10-smartphone
Alle Voor- En Nadelen Van De Honor 10-smartphone

Video: Alle Voor- En Nadelen Van De Honor 10-smartphone

Video: Alle Voor- En Nadelen Van De Honor 10-smartphone
Video: Honor 10 Smartphone Review with Pros & Cons after the Hype! 2024, Mei
Anonim

De belangstelling van veel gebruikers voor Honor is vrij groot. Na de release in mei 2019 in Londen werd de Honor 10 smartphone vrijwel meteen een bestseller van de Amazon UK online store. Is het de aandacht van de consument waard en is er behoefte aan?

Alle voor- en nadelen van de Honor 10-smartphone
Alle voor- en nadelen van de Honor 10-smartphone

Ontwerp

Het uiterlijk van de smartphone is best aantrekkelijk. Aan de voorkant wordt het grootste deel van het gebied ingenomen door het scherm. Er zijn minimale frames aan de zijkanten. Boven is de camera aan de voorkant in de vorm van een druppel en een luidspreker, hieronder is een vingerafdrukscanner.

Beeld
Beeld

Het achterpaneel is volledig bedekt met glas, aangenaam om aan te raken. Het laat geen vingerafdrukken of vegen achter, maar als u het apparaat samen met kleingeld of sleutels in uw zak draagt, is de kans op krassen groot. Daarom is het het beste om de telefoon in een transparante hoes te dragen, die overigens in de set zit.

Beeld
Beeld

Het is ook vermeldenswaard dat de lens aan de achterkant van de telefoon uitsteekt. Als u het apparaat zonder hoesje draagt, kan de camera beschadigd raken.

Beeld
Beeld

De vingerafdruksensor bevindt zich onder het scherm en wordt aangegeven met een stippellijn. Het werkt vrij snel en zonder onderbreking. Opgemerkt moet worden dat de module geen natte vingers herkent.

Beeld
Beeld

De knoppen voor het in-/uitschakelen en het wijzigen van het volume zitten aan dezelfde kant. Maar hun probleem is dat ze erg reageren op persen, en het zou beter zijn om ze wat stijver te maken.

Beeld
Beeld

Camera

De hoofdcamera bestaat uit twee lenzen. De eerste heeft 24 MP en is verantwoordelijk voor detail, de tweede heeft 16 MP en een RGB-sensor, dat wil zeggen, hij is verantwoordelijk voor het kleurenpalet. Het grootste probleem met fotograferen bij licht is dat de foto's te licht zijn. Natuurlijke kleuren worden niet gereproduceerd en dit verslechtert de beeldkwaliteit sterk.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

De camera aan de voorkant heeft 24 MP. Er is autofocus, waardoor het gezicht, het haar en de romp afzonderlijk worden bepaald en de achtergrond een beetje wazig wordt. Dankzij kunstmatige intelligentie hoeft de gebruiker zich geen zorgen te maken over het instellen van de focus - alles gebeurt hier automatisch.

Beeld
Beeld

De camera kan video's opnemen in maximale kwaliteit 4K met 30 frames per seconde, evenals in FullHD (1080p) met 60 frames per seconde. Goede stabilisatie is het vermelden waard. De camera maakt video's goed, vooral voor zijn niveau. Hier kan de autofocus constant opnieuw worden opgebouwd, alles zal afhangen van de verlichting.

Beeld
Beeld

Specificaties:

De Honor 10 wordt aangedreven door een HiSilicon Kirin 970 octa-core SoC gecombineerd met een Mali-G7 GPU. RAM is 4 GB, intern geheugen varieert van 64 tot 128 GB. Het is niet mogelijk om deze uit te breiden met microSD-kaarten, maar er zijn twee slots voor simkaarten.

De batterij is behoorlijk ruim - 3400 mAh. Dit is voldoende om de hele dag actief gebruik te maken van de smartphone. Oplaadaansluiting - USB Type-C 2.0. NFC is aanwezig.

Aanbevolen: