De Beste Modellen Moderne Tv's

Inhoudsopgave:

De Beste Modellen Moderne Tv's
De Beste Modellen Moderne Tv's

Video: De Beste Modellen Moderne Tv's

Video: De Beste Modellen Moderne Tv's
Video: Модерн ТВ дизайн для гостиной 2019 / Модерн ТВ стенды / ГЛАВНАЯ ДЕКОР 2024, Mei
Anonim

Een moderne tv is een home-entertainmentcentrum, een interactief apparaat waarmee u online kunt gaan, uw voorkeuren kunt programmeren en films, foto's en audio-opnamen kunt bekijken die op de schijf zijn opgenomen. Dit is geen volledige lijst van alle functionaliteiten van moderne tv's.

De beste modellen moderne tv's
De beste modellen moderne tv's

Noodzakelijk

Een modern tv-toestel om vertrouwd te raken met zijn mogelijkheden

instructies:

Stap 1

De consument van tegenwoordig is erg bevooroordeeld bij het kiezen van een tv. De prijzen voor dit soort huishoudelijke apparaten voor thuis hebben lang geleden het niveau bereikt dat voor miljoenen mensen betaalbaar is, maar ze zijn nog steeds hoog genoeg om te rekenen op de levensduur van een tv-toestel, minstens 3-5 jaar. Fabrikanten van tv- en radioapparatuur doen er alles aan om de verkoop te verhogen en moedigen kopers aan om oude modellen zo snel mogelijk door nieuwe te vervangen. Elk jaar introduceren ze nieuwe state-of-the-art besturingstechnologieën, verhogen ze de resolutie van schermen, verminderen de dikte van de panelen en de breedte van de frames en verbeteren ze de kwaliteit van de audioweergave. En we moeten toegeven dat deze inspanningen niet tevergeefs zijn. Volgens marktonderzoekers was zelfs 10-15 jaar geleden de gemiddelde levensduur van een tv voordat hij werd vervangen door een nieuw model, gemiddeld 10 jaar. Vandaag is deze periode gehalveerd, en dit is natuurlijk niet de limiet.

Stap 2

Houd er rekening mee dat bijna alle onderstaande tv's zijn geclassificeerd als Smart-tv's. Dat wil zeggen, ze zijn uitgerust met alles wat u nodig hebt om toegang te krijgen tot internet en om ingebouwde applicaties te gebruiken. Al die dingen die voorheen alleen inherent waren aan computers en gadgets zoals netbooks en tablets. De beoordeling toont tv-modellen, ongeacht het prijsniveau. Deze tv's worden door de experts van de European Consumer Electronics Publishing Association (EISA) als de beste erkend. Deze organisatie brengt 30 van de meest gezaghebbende publicaties uit 20 Europese landen samen.

Stap 3

Op de eerste plaats, volgens de tv-recensies 2013-2014, het Sony KDL-55W905A-model. De diagonale lengte van het scherm is standaard 55, de verversingssnelheid is 800 Hz. Het toestel is uitgerust met een tweede generatie X-Reality Pro-processor en een nieuw Triluminos LED-display voor schitterende beelden. De tv ondersteunt perfect het 3D-formaat en zet 2D om naar 3D. Motionflow XR 800 levert ongeëvenaarde helderheid en contrast voor actie en sport. Het model is uitgerust met een Wi-Fi Direct-module, twee Long Duct-luidsprekers van elk 10W en wordt compleet geleverd met 4 paar shutter-brillen voor het bekijken van stereobeelden. Het elegante ontwerp, dat traditioneel inherent is aan SONY, maakt het mogelijk om deze tv harmonieus in moderne interieurs te passen. De gemiddelde tv-prijs is 1.500 euro.

Stap 4

Het Panasonic TX-P60ZT60 plasmapaneel werd in 2013-1014 erkend als het beste scherm voor thuisbioscopen. Het Studio Master Panel heeft een ongelooflijk lage externe lichtreflectie voor superieure beelden vanuit alle kijkhoeken. Contrast, verzadiging, helderheid en zwartdiepte kenmerkend voor plasma zijn ook op het hoogtepunt. Het model behoort tot de categorie Smart TV. De tv ondersteunt Skype-software, draadloze multimediatoepassingen en persoonlijke professionele schermkalibratie. Gemiddelde paneelprijs € 3300

Stap 5

En tot slot, de beste Smart TV van 2013-2014, volgens EISA, is de Samsung UE55F8000 Smart TV. Het gebruik van een nieuwe quad-coreprocessor heeft de fabrikant in staat gesteld de technologie van computerbeeldverwerking te perfectioneren. De tv is tegenwoordig uitgerust met de zeer populaire gebaren- en spraakbesturing, hij zet 2D perfect om naar 3D, alle dynamische scènes worden soepel en realistisch weergegeven. Het toestel kan verbinding maken met de Samsung Service Hub, waardoor het een echt home entertainment center wordt. Duizenden applicaties zijn beschikbaar voor de gebruiker. Samsung UE55F ondersteunt Skype, is voorzien van een ingebouwde camera, Wi-Fi Direct module en een microfoon in de afstandsbediening. De gemiddelde tv-prijs is 1.300 euro.

Aanbevolen: