Geld Overboeken Van Het Ene Nummer Naar Het Andere Op MTS

Inhoudsopgave:

Geld Overboeken Van Het Ene Nummer Naar Het Andere Op MTS
Geld Overboeken Van Het Ene Nummer Naar Het Andere Op MTS

Video: Geld Overboeken Van Het Ene Nummer Naar Het Andere Op MTS

Video: Geld Overboeken Van Het Ene Nummer Naar Het Andere Op MTS
Video: Van Peel overleeft de Apocalyps (eindejaarsconference 2012) 2024, Mei
Anonim

Van tijd tot tijd moeten mobiele abonnees geld overboeken van het ene nummer naar het andere op MTS. Speciale tariefopties van de operator zorgen ervoor dat u altijd in contact kunt blijven met familie en vrienden.

Ontdek hoe u op MTS geld van het ene nummer naar het andere kunt overboeken
Ontdek hoe u op MTS geld van het ene nummer naar het andere kunt overboeken

instructies:

Stap 1

U kunt op MTS geld van het ene nummer naar het andere overboeken met het commando * 112 * (abonneenummer) * (overboekingsbedrag) #. U kunt maximaal 300 roebel tegelijk verzenden. Tegelijkertijd is het de moeite waard om erop te letten dat het overboekingsbedrag als een geheel getal zonder kopeken moet worden aangegeven. De kosten van eenmalig gebruik van de service bedragen 7 roebel.

Stap 2

Op MTS is het mogelijk om de rekening van andere abonnees volgens een schema op te waarderen. Voer hiervoor het gewenste nummer in het geheugen in met het commando * 114 * (abonneenummer) * (betaalfrequentiecode) * (overboekingsbedrag) #. Er zijn drie verschillende periodiciteitscodes: dagelijkse overboeking (1), wekelijks (2) en maandelijks (3). Vergeet niet de verbinding te bevestigen via een combinatie die via sms wordt verstuurd. U kunt deze service altijd uitschakelen met het commando * 144 * (abonneenummer) #.

Stap 3

Probeer geld over te schrijven naar een ander MTS-nummer binnen de gratis "Help out"-service, die bij alle operatortarieven is inbegrepen. In dit geval wordt het geld overgemaakt naar de abonnee die de service activeert op 0880, vervolgens het nummer van de vriend invoert en op de belknop drukt. U kunt ook een USSD-verzoek invoeren * 116 * (nummer) * (overboekingsbedrag) #.

Stap 4

U kunt de Direct Transfer-service activeren om geld over te schrijven naar MTS met behulp van de Internet Assistant op de website van de operator. Om toegang te krijgen tot het systeem, dient u zich te registreren en een persoonlijk wachtwoord te ontvangen om in te voeren. Sluit daarna binnen het systeem de gewenste dienst aan, met vermelding van de benodigde gegevens hiervoor.

Stap 5

Vergeet de klassieke methoden om uw saldo aan te vullen niet. Zo stellen bijna alle elektronische banken gebruikers in staat om gemakkelijk geld over te maken naar abonnees van MTS en andere operators vanaf hun kaartrekening. U kunt ook contact opnemen met elke MTS-communicatiesalon, de medewerkers het nummer vertellen dat u nodig heeft en het beschikbare geldbedrag overmaken, dat onmiddellijk naar deze abonnee wordt overgemaakt.

Stap 6

U kunt altijd contact opnemen met de MTS-operator op 0890 als u problemen ondervindt bij het aanvullen van het saldo van een abonnee binnen het netwerk. De medewerkers van het ondersteuningscentrum zullen u de nodige assistentie verlenen en u helpen de juiste service te verbinden.

Aanbevolen: