Hoe Te Controleren Of De Telefoon Is Geregistreerd Of Niet?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Controleren Of De Telefoon Is Geregistreerd Of Niet?
Hoe Te Controleren Of De Telefoon Is Geregistreerd Of Niet?

Video: Hoe Te Controleren Of De Telefoon Is Geregistreerd Of Niet?

Video: Hoe Te Controleren Of De Telefoon Is Geregistreerd Of Niet?
Video: Telefoonvergrendeling in Turkije - hoe u een meegebrachte telefoon ontgrendelt 2024, Mei
Anonim

Soms is het nodig om uit te zoeken of een bepaald telefoonnummer in het systeem is geregistreerd of dat het nog niet bezet is. Dit kan zonder toevlucht te nemen tot verwijzingsdiensten, maar met behulp van een gewone mobiele telefoon.

Hoe te controleren of de telefoon is geregistreerd of niet?
Hoe te controleren of de telefoon is geregistreerd of niet?

Het is nodig

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Bel het telefoonnummer waarin u geïnteresseerd bent. Als hij niet in het systeem is geregistreerd, worden uw oproepen gedurende lange tijd beantwoord door een autoinformer die u informeert over de onmogelijkheid om deze abonnee te bellen. Soms, wanneer u belt naar inactieve nummers, laat het antwoordapparaat u weten dat het nummer niet in het systeem is geregistreerd. Dat is best handig, want je hoeft niet lang te wachten.

Stap 2

Stuur een sms-bericht naar het nummer waarin u geïnteresseerd bent om te zien of het op dit moment voor een abonnee is geregistreerd. Het is ook geen erg handige manier, aangezien een persoon een simkaart eenvoudigweg lange tijd niet kan gebruiken, maar het nummer heeft een bepaalde periode van inactiviteit, waarna het van de abonnee wordt ingetrokken en in de gratis database wordt ingevoerd. Stel de maximale wachttijd in de instellingen van uw telefoon in voordat u een sms-bericht verzendt, voor de grootste kans om een rapport te ontvangen als het nummer in het netwerk is geregistreerd.

Stap 3

Gebruik de online dienst https://www.numberingplans.com/. Selecteer de optie om het telefoonnummer te controleren in het menu, voer het in de juiste vorm in volgens de hieronder beschreven regels, druk vervolgens op de Enter-toets en lees de zoekresultaten. Als de simkaart is geregistreerd, ziet u op het scherm informatie over waar deze is geregistreerd bij de abonnee en bij welke provider dit telefoonnummer hoort.

Stap 4

Als u wilt weten of een stadstelefoonnummer is geregistreerd, neem dan contact op met de helpdesk van uw stad of kijk op internet voor informatie over het nummer waarin u geïnteresseerd bent op nomer.org. Toegegeven, de gegevens hier zijn erg verouderd.

Aanbevolen: