Games Op Je Telefoon Zetten

Inhoudsopgave:

Games Op Je Telefoon Zetten
Games Op Je Telefoon Zetten

Video: Games Op Je Telefoon Zetten

Video: Games Op Je Telefoon Zetten
Video: How to put games on your phone 2024, Mei
Anonim

Als u het gebruik van uw telefoon wilt diversifiëren met spannende spelletjes, kunt u uw favoriete applicaties op uw mobiele telefoon installeren met behulp van uw computer. Alle stappen voor het installeren van games zijn vrij eenvoudig en vergen niet veel tijd van u.

Games op je telefoon zetten
Games op je telefoon zetten

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, computer, datakabel

instructies:

Stap 1

Laten we overwegen games op een telefoon te installeren met behulp van een datakabel (USB-kabel die de telefoon en de computer verbindt). Als je de telefoon in een winkel hebt gekocht, wordt deze kabel bij het product geleverd. Ook zal de kit worden aangevuld met een schijf met software, die nodig is om de computer met de telefoon te synchroniseren.

Stap 2

Tegen de tijd dat u deze stap voltooit, zouden de installatiebestanden voor de games al op uw computer moeten zijn opgeslagen. Plaats de schijf met software voor de mobiele telefoon in het station en wacht tot deze is geladen. Aangezien op één schijf verschillende softwareversies voor verschillende telefoonmodellen kunnen worden opgeslagen, selecteert u uw merk in de algemene lijst en begint u met het installeren van het programma. Nadat de applicatie is geïnstalleerd, moet u uw computer opnieuw opstarten via het menu Start. Nadat het systeem opnieuw is opgestart, kunt u doorgaan naar de volgende stap.

Stap 3

U moet nu de datakabel aansluiten op een beschikbare USB-poort op uw computer. Steek vervolgens het andere uiteinde van de kabel in de juiste aansluiting op uw telefoon. Het duurt even voordat het systeem de aangesloten apparatuur heeft geïnitialiseerd. Zodra de telefoon door het systeem wordt herkend, start u de eerder geïnstalleerde applicatie.

Stap 4

Als u games naar uw telefoon wilt overbrengen, opent u de bijbehorende map in een actieve toepassing. Download spelinstallatieprogramma's naar deze map en koppel de telefoon los van de computer door het programma af te sluiten.

Stap 5

Open het gedeelte op je telefoon waar je eerder de game-installatieprogramma's van je computer hebt overgezet. Om het spel te installeren, drukt u op de knop "OK" op de gemarkeerde applicatie en volgt u de verdere instructies op uw telefoon.

Aanbevolen: